KRHKO ZDRAVLJE

‘Odbjegla‘ princeza zabrinula fanove: ‘Koliko tuge u očima, zbilja izgleda loše, pogledajte joj ruke...‘

Jedva čekam vratiti se kući, svojoj djeci koja mi užasno nedostaju, rekla je Charlene od Monaka koja već mjesecima boravi u Africi
Princeza Charlene od Monaka
 Phill Magakoe/POOL/AFP

Princeza Charlene od Monaka (43) nedavno je otkrila kako je zbog opasne infekcije povezane s uhom, grlom i nosom još od svibnja "zaglavila" u Južnoj Africi, a ranije ovoga mjeseca prošla je i posljednju u nizu operacija koja bi joj trebala omogućiti povratak u Monako.

No njezina najnovija objava na Instagramu zabrinula je brojne obožavatelje - princeza se, naime, pohvalila fotografijom na kojoj pozira s kraljem južnoafričkog naroda Zulu, Misuzulom kaZwelithinijem, a njezina slabašna, ispijena figura i (pre)mršave ruke šokirali su pratitelje.

- Ona zbilja ne izgleda dobro, pogledajte joj ruke... Potrebni su joj snaga, dobrota i podrška, oporavi se što prije... Koliko tuge u njezinim očima... Nadam se da će što prije pronaći svoj put ka sreći - pisali su joj u komentarima.

- Došla sam u Afriku nadzirati neke projekte na kojima radi zaklada koja nosi moje ime... Već tad sam bila loše, ali bila sam na tom jednom zahvatu koji je bio vrlo uspješan i sad se osjećam puno jače. Jedva čekam vratiti se kući, svojoj djeci koja mi užasno nedostaju... Ako postoji ijedna mama koja je mjesecima odvojena od svoje djece, osjećat će isto što i ja sad osjećam - izjavila je nedavno Charlene.

Zbog spomenute infekcije u svibnju je imala operaciju sinusa, a ugrađen joj je i koštani transplantat te zubni implantati. Zatim je u lipnju počela osjećati izrazite bolove u ušima pa je bila ponovno operirana. Zbog komplikacija nije smjela letjeti pa je ostala u rodnoj Južnoafričkoj Republici, za koju se svojedobno i natjecala kao plivačica na Olimpijskim igrama.

Princeza bi se navodno u Monako trebala vratiti kasnije ovoga mjeseca, gdje je čekaju suprug, princ Albert, i njihovi šestogodišnji blizanci, princ Jacques i princeza Gabriella.

image
Princeza Charlene od Monaka sa suprugom, princem Albertom, i djecom
VALERY HACHE/AFP

Prošloga tjedna i Albert je za radio RMC rekao kako se Charlene uskoro vraća u Monako.

- Ovih dana moramo razgovarati s liječnicima. Bolje joj je, iako joj je stanje bilo jako komplicirano, patila je od različitih problema - rekao je.

Par je posljednji put viđen zajedno u siječnju u Monaku, a desetu godišnjicu braka, koja je bila u srpnju, proveli su odvojeno zbog Charleneine bolesti. S obzirom da princeza ni ovaj put nije spomenula supruga, u javnosti se opet počelo šuškati o ozbiljnoj krizi u njihovu braku. Takve navode Albert oštro odbacuje.

- Nije istina da je u žurbi napustila Monako! Nije otišla jer je bila ljuta na mene ili na bilo koga drugoga - izjavio je princ u rujnu u intervjuu koji je dao za časopis People.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 23:18