SOLO NA VALENTINOVO

Odlučna Kim prekinula skoro sve kontakte s Kanyeom, on iz vile odnio 500 pari svojih tenisica

Šuška se kako je reality zvijezda već angažirala visokoprofiliranu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser kako bi što prije okončala brak
Kim Kardashian i Kanye West  
 Fpa

Čini se kako je Kim Kardashian (40) definitivno dignula ruke od braka s Kanyeom Westom (43) - zvijezda TV reality showa "Keeping Up with the Kardashians" viđena je bez vjenčanog prstena, a i Valentinovo namjerava proslaviti bez repera.

Kim je navodno prekinula skoro sve kontakte s Kanyeom, a Dan zaljubljenih u potpunosti će posvetiti djeci - kćerima North (7) i Chicago (3) te sinovima Saintu (5) i 21-mjesečnom Psalmu.

- Ona je sjajno. Organizira proslavu Valentinova s djecom i obitelji. Nema nikakav kontakt s Kanyeom. Očito je da je u ovom trenutku usredotočena isključivo na svoju budućnost - otkrio je izvor blizak uskoro bivšim supružnicima, a prenosi Daily Mail.

I dok je članica klana Kardashian očito krenula dalje, West navodno negoduje jer će se o njihovu razvodu govoriti i u reality showu. Posljednja epizoda "Keeping Up with the Kardashians" emitirat će se 18. ožujka, a Kim će se u njoj osvrnuti i na brojne probleme koje je imala u braku, zbog čega Kanye nije nimalo oduševljen.

- Kim je bila na individualnom savjetovanju i pomirila se sa svim promjenama koje joj je donio život. Ona ima svoje prioritete, a njezino poslovno carstvo jedan je od njih. Pokušala je riješiti razmirice s Kanyeom na bračnoj terapiji, ali oni jednostavno 'više nisu na istoj stranici' - tvrde prijatelji.

Šuška se kako je starleta već angažirala visokoprofiliranu odvjetnicu za razvode Lauru Wasser kako bi što prije okončala brak, a ljutiti West nedavno je iz njihove zajedničke vile u Los Angelesu odnio 500 pari svojih tenisica.

Podsjetimo, par se vjenčao 2014. u Firenzi. Kim je prije bila u braku s glazbenim producentom Damonom Thomasom i košarkašem Krisom Humphriesom, a Kanye se prije nje nije ženio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:35