NASTAVILI SU DALJE

Odnos između Joa Jonasa i nove djevojke postaje sve ozbiljniji: Njegova bivša žena ne tuguje za propalim brakom

Izgleda da je par u posljednje vrijeme nerazdvojan te, iako paze da ne poziraju zajedno, ne mogu se sakriti fotografima

Joe Jonas i Stormi Bree

 Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Joe Jonas prošetao se New Yorkom s, kako se šuška već duže vrijeme, njegovom novom ljubavi - Stormi Bree. Čini se da je glazbenik posudio jaknu novoj odabranici i time dao do znanja da je odnos ipak nešto ozbiljniji, prenosi Page Six.

image

Joe Jonas i Stormi Bree

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Izgleda da je par u posljednje vrijeme nerazdvojan. Bree je pratila Jonasa na novogodišnjem izletu u Cabo, nakon čega je dvojac viđen kako odlazi u zračnu luku kako bi zajedno letjeli u Aspen. Navodni je par podijelio fotografije i videe svojih snježnih avantura. Iako su pazili da ne poziraju zajedno, fotografi su snimili dvojac kako se zajedno spuštaju niz padine i voze ski liftom.

Dok je Jonas istraživao ovu navodnu romansu s Bree, njegova bivša supruga, Sophie Turner, također je uživala u društvu nove ljubavi. Glumica izlazi s aristokratom Peregrine Pearsonom već nekoliko mjeseci, ali tek je nedavno to službeno potvrđeno.

image

Joe Jonas i Sophie Turner

Image Press Agency/nurphoto/shutterstock/Image Press Agency/nurphoto/shutterstock

Ranije ovog mjeseca napravili su svoj prvi javni debi kao par na proslavi" Godina zmaja" Stanleyja Zhua u Londonu. Izvor je otkrio da Turner nikada nije očekivala da će tako brzo pronaći nekoga do koga joj je stalo, ali da si nije mogla pomoći.

"Naravno, fizička privlačnost postoji, ali Perry se prema Sophie odnosi s poštovanjem te je uveseljava, što je njoj također važno", zaključio je izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 10:13