ODLIČNO JOJ STOJI

Odvažna Ariel Winter pokazala besprijekornu liniju u haljini dubokog dekoltea i visokog proreza

Junakinja TV serije ‘Moderna obitelj‘ u Los Angelesu je podržala rad organizacije koja se bavi udomljavanjem životinja

Ariel Winter

 Araya Doheny/Getty Images/Profimedia

Neprofitna organizacija Wags & Walks, čija je primarna misija spojiti ljude sa psima kojima je potreban dom i spasiti živote četveronožaca koji su osuđeni na smrt u šinterajima diljem SAD-a, u Los Angelesu je organizirala 10. gala večer, na kojoj je glavna zvijezda bila glumica Ariel Winter (23).

image

Ariel Winter

Bauergriffin/Instar Images/Profimedia

Junakinja TV serije "Moderna obitelj" i njezin dečko, kolega i pjevač Luke Benward (26), zaljubili su se u psića Cupida, no nije poznato jesu li ga i udomili. Glumica je izgledala nevjerojatno u haljini dubokog dekoltea i visokog proreza.

Inače, Winter je ponosna vlasnica čak pet pasa - samojeda Caspera, francuskog buldoga Rocca, njemačku ovčarku Chloe, Casha, kojega je udomila s bivšim dečkom Levijem Meadenom, a nedavno je nabavila i još jednoga. Ariel je prvog psa spasila kad joj je bilo samo 14 godina i često ističe kako su joj ljubimci najbolji prijatelji koji joj pomažu da se što lakše nosi s depresijom i stresom.

Na eventu Wags & Walks bili su i slavni glumac Patrick Stewart, njegov mlađi kolega Max Greenfield, kao i manekenka India Gants, pobjednica showa "America's Next Top Model".

image

Patrick Stewart

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

India Gants

Gotpap/starmaxinc.com/Pa Images/Profimedia
image

Max Greenfield

Bauergriffin/Instar Images/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:08