EKSCENTRIČNA ASTRID

Odvjetnica monstruma Josefa Fritzla objavila bizarne fotografije u toplesu s odmora u planinama

Wagner je podijelila nekoliko fotografija na kojima nema ništa na sebi osim hlača za planinarenje

Astrid Wagner i Josef Fritzl

 Facebook/Astrid Wagner/AFP

Braniteljica Josefa Fritzla (88), odvjetnica Astrid Wagner (60), objavila je fotografije u toplesu koje su nastale tijekom njezina odmora u planinama nakon što je Viši regionalni sud u Beču poništio odluku donesenu u siječnju da se Fritzla premjesti u redovni zatvor iz zatvora visoke sigurnosti.

Wagner je podijelila nekoliko footgrafija na kojima se vidi kako se naslanja na fontanu i ogradu, dok na sebi nema ništa osim hlača za planinarenje.

image

Astrid Wagner

Facebook/Astrid Wagner/
image

Astrid Wagner

Facebook/Astrid Wagner/

Ekscentrična odvjetnica slične je fotografije objavljivala i 2015., 2017. i 2020. zbog ‘velike potražnje‘, ali je rekla da "stvarno ne želi nikoga provocirati", nakon što je već prethodno bila prijavljena austrijskoj odvjetničkoj komori zbog snimki u toplesu.

Podsjetimo, njezin najistaknutiji klijent je 88-godišnji Fritzl, koji je u zatvoru od 2009. nakon što je svoju kćer Elisabeth držao zatočenu u svom podrumu u austrijskom gradu Amstettenu 24 godine, tisuću puta je silovao, što je rezultiralo rođenjem sedmero djece.

Austrijska odvjetnica pokušava ishoditi puštanje Fritzla iz strogo čuvanog psihijatrijskog odjela u kojem se trenutno nalazi, te tvrdi da on više nije opasan - ali njezin posljednji pokušaj bio je neuspješan. Otkako je 2009. osuđen na doživotni zatvor, Fritzl je promijenio ime koje nikad nije javno objavljeno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:15