JOŠ JEDNA TUŽBA

Oglasila se nova žrtva kontroverznog repera: ‘Nadrogirao me pa tjerao na oralni seks u kupaonici‘

Bivša manekenka samo je jedna od nekolicine osoba koje su optužile repera za napastovanje

P Diddy, 2005.

 Jr Davis/newscom/profimedia/Jr Davis/newscom/profimedia

Sean "Diddy" Combs, poznat i kao P. Diddy, suočava se s još jednom tužbom za seksualno napastovanje.

Bivša manekenka Crystal McKinney tvrdi da ju je kontroverzni reper jednom prisilio na oralni seks tijekom "Men’s Fashion Weeka" 2003. godine. Prema sudskim dokumentima koje je TMZ dobio u utorak, tada 22-godišnja McKinney je upoznala Combsa u New Yorku.

image

Sean Combs i Cassie Ventura

Chris Delmas/Afp

Naime, Combs ju je tada navodno pozvao natrag u svoj studio, gdje su on i nekoliko njegovih prijatelja počeli piti Hennessy i dijeliti džointove. Međutim, McKinney ističe kako je joint bio "vrlo moćan", jer je navodno bio pomiješan s nekim drugim narkotikom. Unatoč tome što je bio u stanju delirija, Combs je navodno zahtijevao da pođe za njim u kupaonicu.

Kada su ušli u spomenutu kupaonicu, navodno je nasrnuo na nju i gurnuo joj glavu prema svom međunožju prije nego što joj je naredio da ga oralno zadovolji. Kad je McKinney odbila to napraviti, Diddy joj je navodno zgrabio glavu još jače te je natjerao na oralni seks.

Nakon toga je pokušala otići, ali je osjetila vrtoglavicu i izgubila je svijest. Tek kad je došla k sebi u stražnjem dijelu taksija, shvatila je da je bila silovana. Kao ishod navodnog incidenta, McKinney tvrdi da ju je manekenska industrija ocrnila i da je patila od teške depresije, a čak je pokušala i samoubojstvo godinu dana kasnije.

Prema Page Sixu, McKinney traži neodređenu odštetu.

image

Serena Williams i Sean Combs

Usa Today Network/ddp Usa/profimedia/Usa Today Network/ddp Usa/profimedia

Kao što je i od ranije već poznato, bivša manekenka samo je jedna od nekolicine osoba koje su optužile repera za napastovanje otkako je reperova bivša djevojka Cassie Ventura podnijela ogromnu tužbu protiv njega u studenom 2023. godine. Cassie, čije je službeno ime Casandra Ventura, hodala je s Combsom više od deset godina, a ističe da ju je tijekom njihove veze Combs više puta napao, okrutno je tukao i silovao, te kontrolirao svaki aspekt njezina života. Suočila se s "ciklusom zlostavljanja, nasilja i seksualne trgovine", sve dok njihova veza nije okončana 2018., navodi se u tužbi.

image

P Diddy, 2005.

Jr Davis/newscom/profimedia/Jr Davis/newscom/profimedia

Prema prethodnim pisanjima medija, upoznala je osramoćenog glazbenog mogula 2005. kada je imala samo 19 godina. On je započeo sa zlostavljanjem te forsiranjem da se upusti u spolni odnos s muškim prostitutkama dok je on snimao, fizički je zlostavljao i drogirao. Između ostalog, Ventura je dobila naputke da koristi stranice i eskort servise kako bi pronašla muškarce "s velikim crnim penisima". Navodno je ocrnjeni glazbenik inzistirao na tjednim susretima i opetovano joj govorio da je to "njihova tajna".

image

Jennifer Lopez i Sean Combs

Image Of Sport/Newscom/Profimedia/Image Of Sport/newscom/profimedia

Kako je Jutarnji već pisao, Ventura tvrdi da je 54-godišnji reper nasilno ušao u njezin dom i silovao je pred kraj njihove dugogodišnje veze 2018. godine. Tim su "premlaćivanjima navodno često svjedočili njegovi djelatnici i zaposlenici, no nitko se nije usudio progovoriti protiv njihovog zastrašujućeg i divljeg šefa".

Još jedna od istaknutijih tužbi protiv Combsa je ona žene po imenu Joi Dickerson-Neal, koja tvrdi da ju je silovao i drogirao 1991. godine. U tužbi se navodi da je Dickerson, koja je u to vrijeme bila studentica na Sveučilištu Syracuse, "nevoljko pristala na ranu večeru s Combsom".

image

P Diddy sa svojom obitelji, 2023.

Doug Peters/pa Images/profimedia/Doug Peters/pa Images/profimedia

- Tijekom njihovog spoja, Combs ju je namjerno drogirao, što je dovelo do toga da je bila u fizičkom stanju u kojem nije mogla samostalno stajati ili hodati - stoji u tužbi. Isto tako, poznati je glazbenik i poduzetnik Instagram influencerici Jade Ramey plaćao “mjesečnu naknadu”, poput džeparca, za seksualni rad, prema nedavno izmijenjenoj tužbi.

U prosincu je Combs optužen za grupno silovanje i seksualnu trgovinu 17-godišnjom učenicom, a u veljači je njegov bivši producent Rodney "Lil Rod" Jones podnio tužbu protiv njega, tvrdeći da ima "stotine sati snimaka i audio zapisa gospodina Combsa, njegovog osoblja i njegovih gostiju koji sudjeluju u ozbiljnim nezakonitim aktivnostima".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2024 20:54