DOBAR SIN

Oglasio se Camillin sin: ‘Moja mama nije ‘opasna‘ i ‘spremna na sve za krunu‘. Reći ću vam jednu stvar‘

Oglasio se sin supruge kralja Charlesa. Brani je od napada princa Harryja te tvrdi da mu majka ne pokušava osigurati titulu

Princ Charles i njegova supruga Camila s obiteljima nakon vjenčanja 2005. godine

 © Uppa/photoshot/Avalon/Profimedia/© Uppa/photoshot/Avalon/Profimedia

Krunidba kralja Charlesa i njegove supruge Camille, glavna je tema u britanskim medijima i svatko ima nešto za reći o organizaciji krunidbe, odnosima među Windsorima, pozivnicama, kočijama, kolačima, čak i oni koji inače izbjegavaju pozornost. Tako se oglasio sin kraljice-supruge, Tom Parker Bowles (48) kojem su, valjda, dojadili konstantni napadi na majku. Učinio je to jer želi pomoći zaustaviti glasine i priče kako je Camilla bila spremna na sve da bi postala kraljica. On tvrdi kako se njegova majka "samo udala za čovjeka kojeg je voljela".

Govoreći za podcast The News Agents rekao je: "Mislim da se stvari mijenjaju, ali nikada me nije bilo briga što ima onih koji govore tako."

image

Tom Parker-Bowles

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Tom Parker Bowles poznat je na Otoku kao gastro stručnjak i kritičar, bio je u žiriju Masterchefa i napisao nekoliko knjiga, a o obitelji nikad nije previše govorio u javnosti. No, izgleda da mu je dojadilo konstantno pljuckanje po ženi koja ga je rodila, posebno nakon što je njegov polubrat, vojvoda od Sussexa, princ Harry u svojoj knjizi "Rezerva" bio poprilično grub prema Camilli i predstavio je kao arhetipsku "zlu maćehu". Harry ju je opisao kao opasnu ženu, tvrdi kako je igrala "na duge staze", a sve je radila s ciljem da se uda za njegova oca i jednog dana postane kraljica. Dodatno, u intervjuima tijekom promocije knjige, princ koji je nekad tvrdio da ima solidan odnos s pomajkom, okrivio je nju za tračanje s medijima o njemu i njegovoj supruzi Meghan.

Emily Maitlis i Jon Sopel, voditelji podcasta, pitali su Parker Bowlesa i hoće li njegova majka paničariti i imati napadaje tjeskobe prije same ceremonije, 6. svibnja, u Westminsterskoj opatiji.

- Mislim da bi svatko osjećao paniku i bio napet kao sudionik takvog povijesno važnog trenutka. Mislim da bih ja bio užasnut da moram hodati negdje pred toliko ljudi u nekim drevnim opravama. Ona ima 75 godina, znate, a čeka je ne baš lak zadatak. No, nikad se ne žali. Drži se onoga da obaviš što moraš i ideš dalje.

Freddy, Tomov sin i Camillin unuk imat će važnu ulogu tijekom krunbidbe. Taj 13-godišnjak kojeg je Parker Bowles dobio u braku s bivšom suprugom Sarom Buys, predvodit će paževe koji će tijekom ceremonije pratiti Camillu. S njim će biti i blizanci Gus i Louis Lopes, djeca njegove sestre Laure i Harryja Lopesa. Svoje će uloge, navodno, imati i unuke kraljice, Lola Parker Bowles i Eliza Lopes.

image

Camila sa sinom Tomom Parker-Bowlesom 2012. godine

Andrew Matthews/Pa Images/Profimedia/Andrew Matthews/pa Images/profimedia

Voditelji su ga pitali i hoće li mu biti čudno da mu je majka kraljica, na što je odgovorio negativno.

- Ona je za mene i za moju sestru uvijek samo mama i tako će biti i dalje. - rekao je i odmah te odgovorio i na tračeve kako Camilla pritišće Charlesa da njezinoj djeci da titule - I ne, nemamo namjeru tražiti nikakve titule.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:25