OSTAO DŽENTLMEN

Oglasio se glumac kojega je partnerica ostavila zbog mlađeg: ‘Sve će biti jasnije za godinu dana‘

Američki komičar Jason Sudeikis prekinuo je šutnju i prvi put progovorio o prekidu zaruka s Olivijom Wilde s kojom ima dvoje djece.
Harry Styles i Olivia Wilde
 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Američki komičar Jason Sudeikis prekinuo je šutnju i prvi put progovorio o prekidu zaruka s glumicom Olivijom Wilde s kojom ima dvoje djece.

Njihovoj sedmogodišnjoj vezi došao je kraj u studenome, kada su odlučili okrenuti novu životnu stranicu. Podsjetimo, ubrzo nakon informacija o razlazu počelo se šuškati da je redateljica i glumica pronašla novu ljubav - glumca i pjevača Harryja Stylesa. Da su Olivia (36) i 10 godina mlađi Harry, vlasnik velikog hita 'Watermelon Sugar', doista u ljubavnoj vezi potvrdile su fotografije para, koji više ne skriva ljubav.

U intervjuu za časopis GQ američki komičar i scenarist nije iznosio detalje te je vrlo džentlmenski odgovorio ne želeći uvrijediti bivšu partnericu.

image
Jason Sudeikis i Olivia Wilde
Image Press Agency/Alamy/Alamy/Profimedia

- Mislim da će mi stvari biti jasnije za godinu dana. Ili za dvije godine, a još bolje za pet godina, rekao je govoreći o razlozima prekida s poznatom glumicom.

- Prerast će iz knjige mog života na poglavlje, pa na paragraf, zatim do redak, pa na riječ, a na kraju će spasti na škrabotinu.

To međutim ne znači da je glumac nekoga okrivio za kraj ljubavi. Sudeikis na njihov prekid gleda kao na životnu lekciju, sazrijevanje i priliku za samorefleksiju.

- To je iskustvo iz kojega nešto možete naučiti ili pronalaziti opravdanja. Preuzimate određenu odgovornost za to, ali također nastojite nešto naučiti iz toga, osim očitih lekcija, rekao je.

Sudeikis i WIlde su tijekom veze dobili dvoje djece, Otisa (7) i Daisy (4,5), a nakon prekida ostali su u korektnim odnosima te ističu predanost zajedničkom odgoju djece.

Nedavno se doznalo da je i Jason Sudeikis nakon prekida našao novu ljubav. U vezi je s Keeley Hazell, partnericom iz hvaljene humoristične serije Ted Lasso.

image
Olivia Wilde
Neil Warner/mega/The Mega Agency/Profimedia
image
Keeley Hazell i Jason Sudeikis
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:32