IMAO JE DRUGE ŽELJE

Oglasio se Stalloneov tattoo majstor: Otkrio detalj koji baca novu sjenu na razvod popularnog Rockyja

‘Opisao je kako želi da izgledaju usne i naglasio da želi da tetovaža dospije na naslovnice časopisa‘ - rekao je DeVries

Stallone tijekom tetoviranja

 Screenshot/Instagram

Rastava Sylvestrea Stallonea i njegove dugogodišnje supruge Jennifer Flavin vruća je tema posljednjih tjedana, a sada je otkriveno da je Stallone govorio o prekrivanju tetovaže koja je prikazivala njegovu suprugu na svom ramenu mnogo prije nego što je ona podnijela zahtjev za razvod prošlog mjeseca. Naime, to otkriva čovjek koji je Stalloneu i tetovirao Jenniferino lice prije mnogo godina, piše People.

Tattoo umjetnik Mike DeVries prisjetio se da je Stalloneu, koji je nedavno prikrio tetovažu supruge na tijelu i umjesto toga odao počast svom uginulom psu i zvijezdi ‘Rockyja‘, Butkusu, napravio tetovažu supruge još 2007. godine. Kaže da ga ponovni dolazak Stallonea u njegov salon nije iznenadio.

- Već sam znao otprije da želi nešto učiniti, jer mi je prošle godine poslao poruku, nazvao me i razgovarali smo o tome da Jennifer Flavin postane Wonder Woman - kaže DeVries.

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot/Instagram

Objasnio mu je da Wonder Woman na glavi nosi žutu tijaru, koja ne bi funkcionirala preko tamnijeg dijela Jenniferine kose koja je dio tetovaže na njegovu ramenu.

- Sva bi joj kosa jednostavno sjajila - kaže on, dodajući da na kraju nije htio mijenjati tu specifičnu tetovažu.

Tattoo majstor, koji je već nekoliko puta tetovirao Stallonea, naglasio je da je glumac tip osobe koji zna što želi.

image

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

Prisjećajući se trenutka kada je radio tetovažu Flavin, DeVries kaže da je Stallone jasno dao do znanja da želi tetovažu njezina lica, međutim, također je zatražio nekoliko posebnih detalja.

image

noseca fotka

Christopher Peterson/Splashnews.com/Splash/Profimedia

- Želio je svjetlije boje. Svjetlije i svjetlije - prepričao je DeVries.

- Odlučili smo se za određenu sliku. I obično kada odaberete sliku, ne želite se previše udaljiti od nje... Pa se sjećam da sam završio, napravio frizuru i počinjao raditi na licu. Nakon što sam dobio bradu, radio sam na usnama, i prilično sam sredio usne, no Stallone je tada postao malo konkretniji.

- Opisao je kako želi da izgledaju usne i naglasio da želi da tetovaža dospije na naslovnice časopisa - istaknuo je Stalloneov tattoo majstor koji je "dotjerivao sliku sve dok Stallone nije bio zadovoljan".

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot/Instagram

Stallone je prekrio tetovažu prošli mjesec, a DeVries je rekao da mu "izgleda dobro". DeVries, među čijim slavnim klijentima su Donnie Wahlberg, Travis Barker i Chris Daughtry, kaže da je nedavno kontaktirao Stallonea, ali nije mu odgovorio nazad.

- Napisao sam mu "Hej, ako trebaš srediti psa ili nešto više od toga, tu sam za tebe" - kaže DeVries.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:54