NIKAD KRAJA PREPUCAVANJU

OGORČENA POLUSESTRA OPET SE OBRUŠILA NA MEGHAN MARKLE Nazvala ju je bogatim narcisom: 'Trebala bi joj dijagnoza #mislimdasampredobrazaljudeokosebe'

Samantha i Meghan Markle
 Profimedia, Mega Agency

Samantha Markle u srijedu se posvetila onome što radi najbolje. Veći dio poslijepodneva provela je tračajući i vrijeđajući svoju polusestru Meghan Markle, vojvotkinju od Sussexa, na društvenim mrežama.

Pažnju joj je privukao članak u magazinu People u kojem vrlo afirmativno pišu o ženi princa Harryja, a usto donose i razgovore s pet Meghaninih prijatelja koji opovrgavaju tračeve da je narcisoidna osoba koja maltretira sve oko sebe. Navedeni prijatelji nisu imenovani prema vlastitoj želji.

- Želimo se suprotstaviti globalnom zlostavljanju kojem svjedočimo i ispričati istinu o našoj prijateljici - rekli su prijatelji koji su anonimnost odabrali ‘kako bi zaštitili privatnost prijateljstva koje im je vrlo važno’.

Samantha je dala svoje mišljenje o svemu tome na Twitteru započevši objavom:

- #PeopleMagazine, ovaj članak je totalno sr***. Postoje brojne poruke i računi koji će dokazati drugačije. Prestanite s PR glupostima #Fake News.

To je, naravno, izazvalo lavinu komentara, a onda je i sama počela odgovarati na neke. Tvrdila je da je Meghan okružena PR-ovcima te da je vjerodostojnost intervjuiranih za People upitna.

- ‘Izvori kažu’ zapravo znači ‘imaginarni izvori’ - napisala je Samantha.

Jedan je korisnik Twittera napisao:

- Kad narcis izgubi kontrolu nad vama, onda pokušava kontrolirati kako vas drugi vide.

Samantha je na to odgovorila:

- A kad je narcis dovoljno bogat, onda plati jako skupe PR timove koji onda mijenjaju percepciju o vama.

Ranije ovaj tjedan polusestra vojvotkinje dotaknula se ponovno odnosa s ocem Thomasom.

- Mislim da ljudi ne razumiju. Tata joj je dao sve, bio je divan prema njoj, jako brižan i imali su divan odnos sve do zaruka. Ona je ta koja je bez razloga okrenula leđa obitelji. Trebala bi postojati nova dijagnoza ‘mislimdasampredobrazaljudeokosebe’ - napisala je Samantha. Još je nekoliko puta ponovila da ona ne pokušava zaraditi na sestrinom imenu, a to je pokušala i dokazati:

- I da, ovo je za sve negativne komentare koji sugeriraju da sam postala otvorena zato što mi je sestra postala dio kraljevske obitelji. Radila sam nekoliko godina na radiju i najviše sam voljela čavrljanje u pauzama. Volim kad kontroverza potakne razmišljanje.

A kontroverznim je taj dan smatrala Meghanin odlazak na humanitarnu akciju podjele ručka prostitutkama. Ondje im je podijelila i banane s inspirativnim porukama.

- Iskreno, vidjela sam ovo i pomislila kako je upravo to ono što bi ona trebala raditi. Međutim, ako na banani može poručiti ‘jaka si’, ‘hrabra si’, ‘posebna si’ prostitutkama, onda bi mogla poručiti istu stvar i našem tati. To je samo moje skromno mišljenje - napisala je Samantha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:52