OPET U CENTRU SKANDALA

OKONČANA CJELONOĆNA DRAMA Uhićen Chris Brown, napao ženu vatrenim oružjem ?

 Instagram

Američki R&B pjevač Chris Brown, poznat po brojnim sukobima s pravosuđem, uhićen je u utorak pod sumnjom da je napao jednu ženu vatrenim oružjem.

Chrisa Browna privela je policija u svoje sjedište u Los Angelesu kasno popodne, kazali su glasnogovornik snaga reda i pjevačev odvjetnik Mark Geragos koji je branio i Winonu Ryder te Michaela Jacksona. Priveden je pod sumnjom napada oružjem. Policija je pretražila tijekom popodneva njegovu kuću u Tarzani, na širem području Los Angelesa, nakon hitnog poziva tijekom noći s ponedjeljka na utorak. Po nekoliko američkih medija, žena koja je zvala kazala je da je Chris Brown uperio oružje u nju.

Tijekom jutra, nakon što je prvo odbio pustiti policiju u kuću bez naloga, Chris Brown je objavio na Instagramu video-snimku u kojoj povezuje sebe i pokret Black Lives Matter koji osuđuje policijsko nasilje nad crncima. Baylee Curran, proglašena "Regionalnom Miss Kalifornije" ove godine na natjecanju ljepote, izjavila je kako je upravo ona nazvala policiju.

Brownu, čiji su naslovi "Run It!" i "Kiss Kiss" bili na vrhu najprodavanijih pjesama u SAD-u, to nije prvi sukob s vlastima. Osuđen je i jer je udario svoju djevojku, pop-zvijezdu Rihannu, prije svečane dodjele Grammy nagrada 2009. Godine 2014. proglašen je krivim jer je napao jednog muškarca pred hotelom u Washingtonu, a ranije ove godine optužen je da je bio nasilan prema jednoj ženi u Las Vegasu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 02:14