OSTALE U ŠOKU

Okršaj zvijezda ‘Beverly Hillsa‘: ‘Pa djetetu brišem guzu njezinim maramicama, a ona ovako laže!‘

Tori Spelling i Jennie Garth ostale su u šoku nakon što je Jessica Alba izjavila kako ih nije smjela niti pogledati na setu hit serije
Tori Spelling i Jennie Garth
 Nick Agro/AFP

Jessica Alba (39) ovih se dana u jednom intervjuu osvrnula na početak svoje glumačke karijere, a kao vrlo negativno iskustvo izdvojila je gostovanje u megapopularnoj TV seriji "Beverly Hills, 90210" - snimila je dvije epizode osme sezone koja se emitirala 1998. godine, no na setu, tvrdi, nije smjela uspostaviti kontakt očima sa zvijezdama spomenute serije koja se gledala diljem svijeta.

Njezine riječi osobito su pogodile Tori Spelling (47) i Jennie Garth (48), koje su u šoku i nevjerici reagirale na Jessicine tvrdnje.

- Ja sam bila ta koja je snimala skoro sve zajedničke scene s njom, onda se definitivno referirala na mene, ne znam, očito imam problema s pamćenjem, jer ja se toga ne sjećam...

Sve mi je pomalo u magli, ali znam da je bila iznimno talentirana, vrlo mlada i jako draga. Nimalo me ne čudi što je poslije postala toliko uspješna u Hollywoodu - komentirala je Jennie gostujući u traileru za Torin nadolazeći podcast "9021OMG".

- Bila sam užasnuta kad sam to čula... Pa njezine vlažne maramice za djecu su mi najdraže! Svaki dan djetetu brišem guzu njezinim maramicama! Trenutačno sam baš uzrujana! - dodala je Spelling, aludirajući na to kako inače koristi proizvode Jessicine kozmetičke tvrtke Honest Company.

Podsjetimo, Alba je 1998. u "Beverly Hillsu" glumila trudnu Leanne, a iako su Tori i Jennie o njezinu iskustvu na setu serije pokušale razgovarati na šaljiv način, prijašnje izjave nekih drugih sporednih glumaca itekako se poklapaju s Jessicinim tvrdnjama.

Tako je i Tiffani Thiessen svojedobno rekla kako Spelling i Garth "nisu baš bile pretjerano drage prema njoj".

- Uvijek smo bile pristojne i svima nam je bilo lijepo na setu - uvjeravaju pak glumice, koje su igrale Donnu i Kelly.

A nakon što se originalna serija prestala emitirati 2000. godine, ponovno je pokrenuta 2008. na The CW Networku i trajala je pet sezona. Jedna od zvijezda nove postave, glumica AnnaLynne McCord, lani također nije pretjerano lijepo govorila o Tori i Jennie.

- Bile su sumnjičave prema meni, nisu me najbolje prihvatile. I nikad nisu 'priznale' našu seriju - izjavila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:45