ALINA KABAJEVA

Okružena djecom i kontroverznim simbolom ‘Z‘: Putinova ljubavnica pojavila se u javnosti

Tema godišnjeg Alina festivala nepogrešivo je imala za cilj potaknuti domoljubnu potporu Putinovoj invaziji na Ukrajinu

Alina Kabajeva s djevojkama na Alina Festivalu

 Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Navodna ljubavnica ruskog predsjednika Vladimira Putina vodila je domoljubni baletni festival gimnastike te se tako po prvi put pojavila u javnosti od početka ruske invazije u Ukrajini.

Zlatna olimpijka Alina Kabajeva (38) fotografirala se s djevojčicama, a na događaju su puštene i neke od najdomoljubnijih pjesama Sovjetskog saveza, kao i simbol 'Z' koji su kritičari nazvali 'ruskom svastikom' koja je stvorena za vrijeme ukrajinske ratne krize.

Cijela emisija bit će emitirana 8. svibnja, uoči velike vojne parade koja će se održati na Crvenom trgu povodom obilježavanja Dana pobjede i završetka Drugog svjetskog rata.

No, tema godišnjeg Alina festivala nepogrešivo je imala za cilj potaknuti domoljubnu potporu Putinovoj invaziji na Ukrajinu. Kabajeva se tako sada pojavila nakon što su u javnost procurile informacije da se navodno skriva u kući u Švicarskoj ili pak u sibirskom nuklearnom bunkeru.

image

Alina Kabajeva

Not Supplied/Willwest News/Profimedia

U jarko ružičastoj haljini s domoljubnom vrpcom na prsima, Alina je pokušala povezati pobjedu u Drugome svjetskome ratu s današnjim događanjima u Ukrajini.

"Ova tema, vidite, ova priča, ne ide samo u prošlost. Ona ostaje s nama", rekla je Alina te tako dala naslutiti da smatra kako je ovo Putinov 'moderni rat protiv nacista koji dominiraju Ukrajinom'.

"Ova proslava nije samo za cijelu zemlju, ovo je praznik za svaku obitelj. Svaka obitelj ima svoju ratnu priču. I ne smijemo je zaboraviti, već je prenositi s koljena na koljeno", dodala je Alina kojoj tepaju da je 'najfleksibilnija Ruskinja'.

Djevojčice koje su nastupale na festivalu također su bile odjevene u ratne uniforme. Neke su predstavljale Rusiju, a druge, s kojima je Kabajeva pozirala, Bjelorusiju. Neke su pak bile odjevene tako da predstavljaju Ukrajince, a sve za potrebe iskrivljenog nastupa koji je trebao ponovno prikazati sovjetsku pobjedu.

image

Alina Kabajeva s djevojkama na Alina Festivalu

Not Supplied/Willwest News/Profimedia

Ruski mediji također nisu propustili prokomentirati novi izgled Aline Kabajeve te su neki smatrali da ona i Putin idu kod istog estetskog kirurga. Očekuje se da će Vladimir Putin iskoristiti 'Dan pobjede', 9. svibnja, kako bi prikazao neku vrstu pobjede u svom kaotičnom ratu u Ukrajini.

image

Alina Kabajeva s djevojkama na Alina Festivalu

Not Supplied/Willwest News/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. svibanj 2023 07:00