REUNION KOJI SE ČEKAO

Okupila se ekipa popularne serije iz 2000-ih, nekadašnji slamatelj ženskih srca otkrio: ‘Srećom, žena mi ima razumijevanja‘

Čak 13 bivših ‘Tree Hill Ravensa‘ ponovno je izašlo na košarkaški teren u Sjevernoj Karolini, a sve zbog plemenitog razloga

One Tree Hill - humanitarna košarkaška utakmica

 Screenshot YouTube/Profimedia

Zamislite da je ponovno 2003. godina, a na TV-u upravo čujete Gavina DeGrawa i refren iz njegove popularne ‘I Don‘t Want to Be‘ pjesme. Oni najokorjeli fanovi odmah će znati da je riječ o jednoj od mnogima omiljenih serija ‘One Tree Hill‘ koja se pratila bez daha. Glumci iz tog izmišljenog tinejdžerskog svijeta danas su redom odrasli ljudi, ali mnogima je srce ponovno zatreperilo kad su se ponovno okupili oko i na košarkaškog terena. Razlog je simboličan i hvalevrijedan - zvijezde su se okupile na FWB Charity Events, odnosno dobrotvornoj košarkaškoj utakmici kojom se skuplja novac za zakladu za istraživanje raka.

Tako je čak 13 bivših ‘Tree Hill Ravensa‘ ponovno izašlo na košarkaški teren u Wilmingtonu u Sjevernoj Karolini, a među njima bili su i James Lafferty, koji je utjelovio Nathana Scotta, Bryan Greenberg koji je glumi Jakea Jagielskog te Stephen Colletti, koji je glumio Chasea Adamsa.

"Sam povratak u ovu dvoranu gdje smo zapravo snimali seriju i ponovno druženje sa svim dečkima koji su prvobitno igrali u košarkaškom timu Ravensa, nadrealno je i prekrasno", rekao je James Lafferty za E! News. "Neke od ovih momaka nisam vidio jako dugo. Neke od njih jesam. Ali ponovno smo svi zajedno, to je nevjerojatno. To je dar."

I premda Chad Michael Murray, koji je glumio Nathanova brata Lucasa Scotta, nije mogao doći na ovaj humanitarni događaj, uputio je posebnu video poruku svojoj nekadašnjoj glumačkoj ekipi.

"Trenutno sam na setu u Los Angelesu, ali tako sam silno želio biti tamo s vama", poručio je glumac. koji je nedavno počeo snimati Netflixov film ‘The Merry Gentlemen‘.

Ekipa se podijelila na dvije - s Paulom Johannsonom i Craigom Shefferom na suprotnim stranama - a to su posvetili njihovom neprijateljstvu i rivalstvu s ekrana, kada su bili zavađena braća Dan i Keith Scott. Chad Michael Murray u svojoj je video poruci poručio da je on za ‘tim Keith‘. No, odabrao je gubitnički tim, s obzirom na to da je ‘tim Dan‘ slavio rezultatom 78-72.

Dobrotvornom košarkaškom utakmicom prikupljeno je više od 112 tisuća dolara za istraživanje raka, otkrili su organizatori događanja.

Jedna od omiljenih zvijezda serije, James Lafferty, dao je izjave za medije tijekom humanitarnog događaja te otkrio da njegova supruga Alexandra Park ima puno razumijevanja za njegovu slavu, ali i ogromnu popularnost ‘One Tree Hilla‘.

"To je nadrealno za sve koji su to doživjeli, uključujući i mene. Nikad se nisam naviknuo na svu tu pozornost, ali mislim to na najbolji mogući način", ispričao je glumac za E! News.

image

Alexandra Park i James Lafferty

Lionel Guericolas/mpp/starface/profimedia/Lionel Guericolas/mpp/starface/profimedia

Slavni ‘Nathan Scott‘ dodao je i da je posebno počašćen što je mogao biti dio te TV serije te da mu je jako drago što su se svi ponovno okupili zbog tako plemenitog događaja.

"Sjajan je osjećaj igrati malu ulogu u podržavanju napretka zaklade. Puno nam znači što smo se ponovno okupili. Puno nam znači i to što možemo osobno komunicirati s najboljim obožavateljima na svijetu i da sve to činimo za dobar cilj", zaključio je glumac, koji i danas izgleda sjajno, slažu se mnogobrojne obožavateljice...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. lipanj 2024 07:18