ZALUĐEN I ZALJUBLJEN

Olivia Wilde ima iste muke kao i Nina Badrić, no na sudu je izborila zabranu prilaska svom vrebaču

Priča je jeziva jer se zaluđeni Fuhs pojavljuje ispred njenog doma i ostavlja uznemirujuće poruke, a presreće joj i Zoom pozive
Olivia Wilde
 FPA/Full Picture Agency/Full Picture Agency via AFP

Olivia Wilde (37), glumica najpoznatija po ulozi dr. Remy Hadley iz serije Dr. House i njezin bivši zaručnik Jason Sudeikis, s kojim glumica ima dvoje djece, sina Otisa (6) i kćer Daisy (4), uspjeli su na sudu izboriti privremenu zabranu prilaska 30-godišnjem Ericu Nathanialu Fuhsu koji ih navodno vreba.

Priča je jeziva jer se Fuhs pojavljuje ispred njihova doma i ostavlja uznemirujuće poruke izjavljujući joj svoju ljubav, između ostalog, a ta tortura traje već mjesecima.

Kap koja je prelila čašu, kako piše Daily Mail, bilo je Fuhsovo presretavanje Olivijinog privatnog Zoom poziva.

Poruke se tiču svih, pa i sadašnjeg dečka Olivije Wilde, mlađahnog pjevača Harryja Stylesa jer Fuhs tvrdi kako je on taj koji je u vezi s glumicom, a ne mlađahni pjevač kojeg optužuje da je "preuzeo zasluge".

Uz to, a kako piše TMZ, u poruci naslovljenoj na Sudeikisa zaluđeni obožavatelj napisao je kako je "Olivia bila nesretna u vezi te sada želi biti sa mnom". Sve to glumicu je prestravilo. posebno poruke u kojima ističe "da mu je teško ostati sakriven i n epoludjeti".

Slične situacije nisu zaobišle ni hrvatske zvijezde, pa sada i pjevačica Nina Badrić upravo vodi proces protiv još uvijek navodnog vrebača.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:21