KAKVA ZLOBA!

Olivia Wilde je na pozornici predstavljala novi film, a onda je dobila žutu omotnicu. U sekundi je problijedila

Dok je predstavljala novi film na pozornicu je doletjela kuverta. Skamenila se kad je vidjela što je u njoj, ali je nastavila govor

Olivia Wilde otvara omotnicu

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

Američkoj glumici i redateljici Oliviji Wilde (38) uručeni su papiri za sudsko ročište vezano uz skrbništvo, nasred pozornice dok je predstavljala novi film. Olivia je sada u intervjuu prokomentirala kako je taj potez njezinog bivšeg muža s kojim se sudi bio jednostavno ‘zao‘, piše BBC.

Wilde je dokumente od bivšeg partnera, glumca Jasona Sudeikisa, dobila u žutoj omotnici dok je govorila o svom novom trileru ‘Don‘t Worry Darling‘ na CinemaConu u Las Vegasu u travnju ove godine.

Na snimci s događaja ostalo je zabilježeno njezino iznenađenje kad je primila pošiljku.

‘Na bilo kojem drugom radnom mjestu to bi se shvatilo kao napad. Bilo je stvarno uznemirujuće. To se nije smjelo dogoditi. Došlo je do velikog propusta u sustavu osiguranja, što je stvarno zastrašujuće‘, kazala je Wilde.

‘Provjere koje ste morali proći da biste ušli u tu prostoriju uključuju nekoliko propusnica, plus posebni Covid testovi koje je trebalo obaviti danima unaprijed, a bile su potrebne i posebne narukvice za pristup događaju. Ovakav potez zahtijevao je predumišljaj‘, kazala je.

Wilde i Sudeikis su bili zajedno od 2011. do 2020. Sudeikisovi odvjetnici su potvrdili da su dostavljeni dokumenti povezani sa sudskim procesom vezanim uz skrbništvo nad njihovo dvoje djece, ali su rekli da nisu imali prethodnih saznanja o tome kako su dokumenti dostavljeni.

Wilde je sada u vezi s pop zvijezdom Harryjem Stylesom (28), koji glumi u filmu ‘Don‘t Worry Darling‘ koji je ona režirala. Kad je dobila omotnicu na filmskoj konvenciji u travnju, na brzinu je pogledala njezin sadržaj te nastavila svoj govor.

U kasnijem intervjuu za Variety je rekla: ‘Strašno je što je ta gadost odvratila pažnju od raznih ljudi koji su uložli mnogo truda u film i studija koji sam na pozornici predstavljala. Pokušati to sve sabotirati je bilo stvarno opako. Ali imala sam posao za obaviti, a mene nije lako omesti. Ipak, to nije bilo nešto što me je potpuno iznenadilo. Mislim, postoji razlog zašto sam napustila tu vezu.‘

image

Olivia Wilde

Valerie Macon/Afp/Profimedia/Valerie Macon/Afp/Profimedia

Wilde je svoju vezu s Harryjem Stylesom potvrdila u prosincu, nakon što mu je dodijelila ulogu Jacka u svom novom filmu uz kolegicu, glumicu Florence Pugh.

Odgovarajući na napise da je bivši pjevač One Directiona bio plaćen tri puta više od svoje kolegice, Wilde je rekla da su ‘te tvrdnje apsolutno netočne‘.

U istom intervjuu, redateljica je rekla da je odlučila otpustiti Shia LaBeoufa, koji je u početku dobio ulogu Jacka, jer ‘njegov način rada nije odgovarao standardima koje zahtijevam u svojim produkcijama‘.

‘On ima način rada koji, na neki način, izgleda poput borbe, a ja osobno ne vjerujem da je to put prema najboljoj izvedbi‘, kazala je Wilde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:14