POSEBAN DRESSING

Olivia Wilde otkrila recept svoje ‘preljubničke‘ salate koja ju je koštala braka: ‘Zbog nje se bacio pod auto‘

Sudeikis se razbjesnio kada je redateljica pokušala posjetiti sadašnjeg dečka i odnijeti mu salatu s njezinim posebnim preljevom

Olivia Wilde

 Olivia Wilde X True Botanicals/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Redateljica filma ‘Don‘t Worry Darling‘ i glumica Olivia Wilde odlučila je podijeliti recept za svoj ‘posebni preljev za salatu‘, za koji njezina bivša dadilja tvrdi da je razlog epske svađe s bivšim partnerom Jasonom Sudeikisom, zvijezdom serije ‘Ted Lasso‘.

Wilde je na svom Instagram storyju podijelila fotografiju iz knjige Nore Ephron, a recept glasi ovako: "Pomiješajte dvije žlice Grey Poupon senfa s dvije žlice doborg vinskog octa. Zatim, neprestano miješajući vilicom, polako dodavajte šest žlica maslinova ulja, dok vinaigrette umak ne postane gust i kremast. Tako ćete dobiti vrlo jak vinaigrette umak koji je savršen za zelenu salatu poput rikule, potočarke i endivije."

Recept je gotovo isti onome koji je Wilde nedavno podijelila s Food Networkom - i navodno je navela Sudeikisa da se baci pod njezin automobil.

image

Ulomak iz knjige s receptom

Screenshot Instagram/

U istom odlomku koji je podijelila na Instagramu, Wilde je također aludirala da pokušava prekinuti svoju vezu i dramu koja je uslijedila s bivšim Sudeikisom.

"Jer ako ispričam priču, mogu te nasmijati i radije bih da se ti meni smiješ nego da me sažalijevaš. Jer ako ispričam priču, ne boli toliko. Jer ako ispričam priču, mogu nastaviti s njom", stoji u objavi.

Podijeljena knjiga temelji se na Ephroninoj udaji i razvodu od Carla Bernsteina, njezina drugog supruga, nakon njegove afere s Margaret Jay, kćeri bivšeg britanskog premijera Jamesa Callaghana.

Wildeina objava osvanula je ubrzo nakon što je njezina bivša dadilja progovorila za Daily Mail o raspadu njezine veze sa Sudeikisom. Prema njoj, Sudeikis se razbjesnio kada je redateljica pokušala napustiti njihov dom u Kaliforniji kako bi posjetila sadašnjeg dečka Harryja Stylesa i odnijela mu salatu s njezinim posebnim ‘preljubničkim‘ preljevom.

image

Harry Styles

Gigi Iorio/Splashnews.com/Splash/Profimedia/Gigi Iorio/Splashnews.com/Splash/Profimedia

"One noći kad je otišla sa svojom salatom, Jason je jurio za njom, snimajući je u kući. Govorila mu je: ‘Bojim te se, Jasone, bojim te se.‘ A on joj je odgovorio: ‘Ako me se bojiš, zašto ostavljaš svoju djecu sa mnom?‘ Tada je Jason izašao van i legao pod njezin automobil kako ona ne bi otišla. Ušla je u svoj automobil, a on je ležao ispod kako ona ne bi otišla", ispričala je dadilja i dodala da je to prisililo Wilde da se vrati u kuću.

"Rekao je da to radi namjerno kako bi zakasnila kod Harryja. Jason mi je rekao: ‘Napravila je ovu salatu i napravila je svoj poseban prelje i odlazi sa svojom salatom na večeru s Harryjem.‘", dodala je dadilja.

Nakon njezina priznanja, bivši glumački par oštro je zanijekao sve njezine ‘lažne optužbe‘.

image

Olivia Wilde i Jason Sudeikis

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Kao roditeljima, nevjerojatno nam je uznemirujuće saznati da bi bivša dadilja naše dvoje male djece odlučila iznijeti takve lažne optužbe o nama", poručio je par koji dijeli 8-godišnjeg sina Otisa i 6-godišnju kćer Daisy.

"Njena kampanja uznemiravanja koja sad već traje 18 mjeseci, a kojom uznemirava nas, naše voljene osobe, bliske prijatelje i kolege, dosegla je svoj nesretni vrhunac. Nastavit ćemo se fokusirati na odgoj i zaštitu naše djece s iskrenom nadom da će ona sada odlučiti ostaviti našu obitelj na miru", poručio je bivši par.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:51