PROCURILE PORUKE

Omiljena engleska zvijezda, uzorni muž i otac, pokazao mračnu stranu: ‘Šalji mi gole slike!‘

‘Sigurno imaš još slika. Pogodila si ‘u sridu‘ slikom svojih sisa. Nema smisla sada odustati. Nije loše. Izvrsno!‘, napisao joj je
Rebecca Jane i Michael Owen
 Instagram/Profimedia

Poznati nogometaš Michael Owen (41), inače poznat kao uzoran obiteljski čovjek, rekao je izvjesnoj reality zvijezdi da mu pošalje 20 svojih slika u toplesu kako bi ih on mogao ocijeniti, piše Mirror.

Owen je poslao stotine poruka bivšoj stanarki Big Brother kuće, Rebecci Jane (36), od kojih su neke vrlo eksplicitne.

Bivši napadač Liverpoola, Manchester Uniteda, Real Madrida i Newcastlea, često je javno je govorio o svom životu i braku, napisao je autobiografiju i pojavio se u nekoliko TV reklama.

Brižno njeguje imidž uzornog muža i oca četvero djece, pa je otkriće poruka i njegovo koketiranje s Rebeccom, inače majkom dvoje djece, šokiralo obožavatelje koji u njemu vide uzor.

Koliko je zasad poznato, Owen je Rebeccu tražio da mu pošalje obnažene fotografije i da 'ništa ne prepusti mašti', te joj je kazao da je jednu njezinu sliku pogledao čak 65 puta. Zatim joj je predložio da se nađu na utrkama te joj je kazao da ga je zaintrigirala njezina tjelesna građa i pitao jesu li njezine grudi prave. Također joj je rekao kako svi misle da je on pravi anđeo - sve dok ga ne upoznaju.

Owen je počeo pratiti Rebeccu na Twitteru 18. ožujka. Ona je nastupila u Big Brotheru 2017. godine, vodila je detektivsku agenciju za otkrivanje nevjernih partnera i redoviti je gost ITV-jeve emisije This Morning.

Par je razmijenio nekoliko poruka, a prijatelj je rekao da je Rebecca, inače diplomirana pravnica i odvjetnička vježbenica, bila oduševljena što ju je kontaktirao njezin junak iz djetinjstva.

No tema razgovora je ubrzo postao seks, a sve se intenziviralo tijekom travnja.

Kad je zamolio Rebeccu za još slika, navodno joj je kazao: 'Hajde, pošalji ih. Putovanje do Londona je jako dugo i dosadno pa moram nešto učiniti... Ne prepusti ništa mašti, a ja ću ti reći jesu li prikladne za društvene mreže - nadam se da nijedna nije prikladna.'

Nakon što mu je Rebecca poslala slike, odgovorio joj je: 'Nevjerojatno.'

Moleći za još, dodao je: 'Sigurno imaš spremljenih slika. Mislio sam da ću ih dobiti desetak. I odmah si pogodila 'u sridu' slikom svojih sisa. Nema smisla sada odustati. Nije loše. Izvrsno! Ovo definitivno nije prikladno za društvene mreže. Pošalji mi ih jedno dvadesetak.'

U drugom navratu, Rebecca mu je poslala fotografiju sebe u kadi - nakon što joj je rekao da sjedi u dnevnom boravku s obitelji. Inače, Owen je oženio ljubav iz djetinjstva, Louise Bonsall, u lipnju 2005. godine.

Michael i Louise:

Često objavljuje slike supruge i obitelji na društvenim mrežama. U svojoj autobiografiji otkrio je da je 'bio na rubu ponora zvanog razvod' 2014. godine dok je pokušavao ponovno izgraditi život nakon nogometne karijere.

U svojoj knjizi 'Reboot - My Life, My Time' rekao je da se osjeća kao 'druga osoba' nakon što su on i Louise krenuli na bračno savjetovanje.

'Sad kad me napustila ideja da se razvedem od Louise i obitelji, prilično sam siguran da će svi koji me poznaju reći da sam potpuno druga osoba - na najbolji mogući način.'

Owen je postao engleska superzvijezda nakon fantastičnog gola protiv Argentine na Svjetskom prvenstvu 1998. godine. Zabio je 40 golova u 89 utakmica za svoju zemlju.

I nakon igračke karijere, ostao je povezan s nogometom te često na Twitteru komentira utakmice.

Owen s djecom:

A Twitter je 'kriv' i za neke od njegovih ranijih poruka s Rebeccom, koja mu je rekla da ga je obožavala kao tinejdžerica.

Odgovorio joj je rekavši da je ostvario 'snove njezine unutarnje 13-godišnje djevojčice'.

Rebecina prijateljica je rekla: 'Bila je oduševljena kad su počeli razmjenjivati poruke. Bila je polaskana. Tko ne bi bio?'

'Nije trebalo dugo da poruke postanu 'prljave'. Komentirao je njezine slike i rekao da je jednu u prozirnoj majici pogledao čak 65 puta.

'Rebecca je znala da koketira s oženjenim muškarcem, ali složila se s tim. Zna da će neki ljudi pomisliti da je to loše, ali ona je slobodna djevojka. Vrlo je slobodoumna, ali iznenadilo ju je koliko je on otvoren. Pitao je jesu li njezine sise prave ili lažne, a neke su poruke bile vrlo eksplicitne.'

Owen je nakon nogometa postao uzgajivač trkaćih konja, a u drugoj poruci pozvao je Rebeccu da se nađe s njim na utrkama u travnju, rekavši: 'Koliko si udaljena od Doncastera? Dolazim za nekoliko tjedana na nekoliko dana, pa se možemo tada naći.'

Rebecca je odgovorila: 'Zvuči kao plan.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:06