ISPUNJENA PONOSOM

Omiljena Vučićeva voditeljica medijima pokazala novi stan, progovorila i o seksu: ‘Jedva čekam...‘

Poznata je po svojim neobičnim izjavama kojima privlači pažnju u Srbiji, ali i regiji

Jovana Jeremić

 Jovana Jeremić/instagram

Srpska voditeljica Jovana Jeremić, koja redovito komplimentira predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, poznata je po svojim neobičnim izjavama kojima privlači pažnju u Srbiji, ali i regiji.

Ovoga puta Jovana se našla u središtu pozornosti zbog kupovine novog stana u centru Beograda.

- Oduvijek sam bila kapitalistica i znala sam da ću jednog dana sve što zaradim ulagati u nekretnine. Ovo je već drugi stan koji imam u svom vlasništvu, pa bih slagala kada bih rekla da nisam ponosna. Ispunjava me da radim na svakom detalju svog kutka, a to je glavni razlog što sam s majstorima kad god mi to dozvole poslovne obaveze. Iako sam zbog ovog stana ostala dekintirana, ne žalim. Kad god mi se ukaže prilika da kupim nekretninu, ja ću je kupiti. Današnje žene pate od markiranih torbi i cipela, mene zanimaju stanovi i ulaganja u budućnost - rekla je voditeljica za Alo.rs, koja se ne obazire na priče da joj je nekretninu kupio tajanstveni moćnik.

- Kupila sam nekretninu svojim radom, znojem, trudom. Moje ruke su prljave od rada, ali mi je duša čista. Nikada nisam manipulirala vaginom iako sam mogla nebrojeno puta. Moj sljedeći partner bit će moćniji i financijski jači od mene te dok ne nađem takvog, ostajem sama - kazala je Jovana pa dodala da radi posebnu spavaću sobu koja će jasno prikazati njenu strastvenu stranu i ljubav prema seksu.

- Moju spavaću sobu krasit će ogromna tapeta lava koji predstavlja mene. Spušten plafon, prigušena svjetla na podešavanje, veliki krevet i zlatni detalji učinit će je idealnom za vođenje ljubavi. Pošto nemam kombinacije, seks u mom slučaju predstavlja čin kada se cijela predam, dušom, srcem i tijelom. Iako moja energija jasno pokazuje da sam strastvena žena, potrebno mi je vrijeme da se nekom predam u svakom smislu te riječi. Kada se to dogodi, nastane magija koja pršti na sve strane. To je ta razmjena energije kojoj težim i jedina na koju pristajem. Ovaj moj kutak će jasno pokazati koliko je za mene seks intiman i važan čin, pa jedva čekam da se radovi privedu kraju - zaključila je Jeremić za Alo!.

Podsjetimo, Jovana je u siječnju, usred jutarnjeg programa i razgovora sa svojim gostima u emisiji, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem i direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem bez srama izgovorila da "Vučić ima mu*a do poda".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:18