PAR NA FILMU I U STVARNOSTI

OMILJENI BRAČNI PAR VRAĆA SE NA MALE EKRANE Njihova popularnost ne jenjava, a prvi kadrovi nove serije već su raspametili fanove

 Screenshot Wounded Love

Proljeće je 1919. godine i tu kreće radnja nove turske serije 'Wounded Love' (turski: Vatanim Sensin) u kojoj glavne uloge igra najpoznatiji turski glumački i bračni par – Berguzar Korel i Halit Ergenc.

Popularni dvojac na male ekrane se vraća nakon mega uspješne serije „1001 noć“, koja se prikazivala na RTL-u i koja je promijenila povijest sapunica u Hrvatskoj. Berguzar i Halit igraju supružnike Azize i Cevdata, koji se nađu nezahvalnoj situaciji jer Cevdet mora birati između domovine i obitelji. U okupiranom Izmiru stanje je alarmantno, a odlazak u rat za spas domovine u rizik dovodi njegov brak, ali i život.

Screenshot Wounded Love

Serija čiji bi doslovni prijevod naslova bio 'Ti si moja domovina' mjesecima se pripremala, a najveći zadatak bio je izgraditi set koji će vjerno prikazati arhitekturu Izmira s početka 20. stoljeća. Set je postavljen u Turskoj, ali se sve lokacijske scene snimaju u Izmiru. Najavni video za seriju je objavljen prije nekoliko dana i već je izazvao lavine pozitivnih komentara.

Popularnost Halita i Berguzar kao glumačkog para ne jenjava, a poslije '1001 noći' zajedno su se pojavili i u seriji 'Sulejman Veličanstveni'. U novoj seriji 'Wounded Love' ponovo igraju zaljubljeni par, a Halit je nedavno za turske medije izjavio kako mu supruga na setu daje snagu i da obožava s njom surađivati.

Turski mediji već mjesecima najavljuju kako je riječ o najboljoj seriji snimljenoj nakon 'Sulejmana Veličanstvenog', a sudeći po kvaliteti glumačke postave i visokim produkcijskim standardima te činjenici da se serija, čija je okosnica ljubav prema domovini i ženi, kreće prikazivati u trenutku iznimno kompliciranog političkog stanja u Turskoj - nema sumnje da će tamošnji gledatelji od 3. studenog (kada kreće emitiranje) biti uz male ekrane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:17