ACO PEJOVIĆ

Omiljeni pjevač Modrića i Srne uoči koncerta u zagrebačkoj Areni: ‘Dobro ćete se umoriti od pjevanja i plesanja‘

Važno mi je da svatko iz Arene ode kući sretan, rekao je uoči koncerta u Areni

Aco Pejović

Svaki san može se ostvariti, a upravo tako sad živi Aco Pejović - velika regionalna glazbena zvijezda koja će u subotu 11. veljače uoči Valentinova prvi put nastupiti u zagrebačkoj Areni.

Popularni pjevač narodne glazbe koji već godinama nastupa diljem regije, hrvatsku slavu potvrdio je kada je domaća publika doslovno ‘poludjela‘ za njegovim glasom i pjesmama koje je otpjevao u filmskom hitu "Toma". Stoga i ne čudi što su od trenutka objave njegovog prvog velikog koncerta u Zagrebu, karte na Eventimu umalo razgrabljene preko noći.

- Zagreb je grad koji me uvijek dočekivao s osmijehom. Gdje god bih krenuo, netko bi me potapšao po ramenu, stisnuo ruku u znak dobrodošlice; iz automobila pojačao glazbu kako bi mi dao do znanja da sluša moje pjesme... I svi ljudi koje ovdje sretnem, uvijek mi se osmijehuju. Važno mi je da svatko iz Arene ode kući sretan. I umoran od pjevanja, plesa i lijepih emocija. Preuzbuđen sam i jedva čekam taj dan 11. veljače, poručuje umjetnik kojega obožavaju slušati i s njim pjevati i mladi i stariji, a nije ni tajna da je omiljeni pjevač našim nogometnim šampionima Luki Modriću i Dariju Srni.

image

Aco Pejović

Na upit u čemu je tajna njegova uspjeha, skromni će Aco odgovoriti kako nema nikakve tajne nego da ako doista u nešto vjeruješ i to želiš, možeš uspjeti vjerujući u sebe.

Posljednjih je mjeseci 50-godišnji pjevač odradio niz uspješnih koncerata na stadionima i u dvoranama diljem regije, a ovom koncertu za sve zaljubljene posebno se raduje jer će mu to biti prvi takav u Hrvatskoj. Uživo će izvesti popularne hitove poput "Da si tu", "Seti me se", "Oko mene", "Godina i jače", "Poplava", ali i duet sa Suzanom Branković "Ponoć" te razne hitove Tome Zdravkovića, poput pjesme "Ljiljana".

Naime, upravo je Aco otpjevao sve pjesme za soundtrack filma "Toma", koji je srušio sve rekorde gledanosti u regiji. Upravo iskustvo u filmu Dragana Bjelogrlića smatra lijepom krunom uspješne karijere koja traje više od 30 godina, a malo tko joj se nadao.

image

Aco Pejović

image

Aco Pejović

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 05:04