ISPLIVALO JOŠ JEDNO IME

OMILJENI ZAVODNIK IZ POPULARNE SERIJE OPTUŽEN ZA SILOVANJE 'Rekao mi je da se odmorim. Kad sam se probudila, ležao je na meni i gurao prste u mene'

 
Ed Westwick
 Mario Anzuoni / REUTERS

Ed Westwick još je jedno ime koje se našlo na popisu holivudskih zlostavljača. Mladi glumac, koji se proslavio ulogom zločestog zavodnika u seriji ‘Tračerica’, optužen je za silovanje.

Preko Facebooka ga je prozvala kolegica Kristina Cohen. 27-godišnja glumica iz Los Angelesa objavila je na profilu da ju je Ed silovao prije tri godine u njegovom stanu, piše magazin People.

U podužoj je objavi detaljno opisala što se dogodilo kad je prije tri godine došla kod Westwicka u društvu tadašnjeg dečka producenta. Westwick je u jednom trenutku predložio grupni seks što se njoj nije svidjelo pa je poželjela otići.

No, dečko ju je nagovorio da ostanu i obećao joj da će otići kroz pola sata, a Westwick joj je predložio da se odmori u praznoj sobi. Sljedeće čega se sjeća jest nasilnog Eda kako leži na njoj.

‘Zaspala sam, a kad sam se probudila, on je ležao na meni i gurao prste u mene. Tražila sam da prestane, ali bio je jači. Pokušavala sam mu se oduprijeti, no onda me uhvatio za lice, počeo tresti i govoriti da me želi je***i. Bila sam paralizirana od straha. Nisam mogla ni govoriti, niti pomaknuti se. Držao me i silovao’, napisala je Kristina.

Dodala je i da je njezin tadašnji dečko užasno reagirao zamolivši je da nikome ništa ne govori jer bi joj Ed mogao uništiti karijeru. Cohen je dodala da joj se gadi što ljudi poput Eda dobivaju javno priznanje i poštovanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:15