NASTAVAK FRANŠIZE

On ima sve uvjete za novog Jamesa Bonda: Zvijezda ‘Bullet Traina‘ producente je impresionirao na ‘tajnoj audiciji‘

U studenom je The Sun izvijestio da je zvijezda ‘Bullet Traina‘ impresionirala producente na ‘tajnoj audiciji‘ za tu ulogu

Aaron Taylor-Johnson

 -/Aflo/Profimedia/-/aflo/profimedia

Britanac, muškarac, tridesetak godina star: ovo su minimalni uvjeti za sljedećeg Jamesa Bonda, kojeg je producentica Barbara Broccoli opisala kao "reinvenciju".

Ti kriteriji možda neće suziti brojne mogućnosti za odabir novog agenta 007, a ni spriječiti pedantne kladioničare da se nastave kladiti koji će glumac idući odjenuti smoking i ući u ulogu najpoznatijeg tajnog agenta. Govoreći o izboru glumca koji će glumiti Jamesa Bonda, Aaron Taylor-Johnson posljednjih se mjeseci pokazao kao favorit.

image

Aaron Taylor-Johnson

Nash/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nash/backgrid/backgrid Uk/profimedia

U studenom je The Sun izvijestio da je zvijezda "Bullet Traina" impresionirala producente na "tajnoj audiciji" za tu ulogu. Matthew Belloni iz Puck Newsa piše da je Taylor-Johnson doista sjedio s Broccoli i da je "sastanak prošao dobro." On navodno ispunjava sve uvjete: osim onih gore navedenih, također je "sjajan glumac" i "uspješan, ali ne osobito slavan".

Međutim, kako navodi Puck News, on se sprema ponovno ući u Marvelov "filmski svemir" i to kao glavna uloga u filmu "Kraven The Hunter", a glumit će i uz Ryana Goslinga u filmu "The Fall Guy", stoga je moguće da bi u kratkom roku mogao postati "previše slavan da bi postao Bond".

image

Lucien Laviscount

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/everett/profimedia

Glasine o Tayloru-Johnsonu kao Bondu pojavile su se nakon što je The Mail On Sunday tvrdio da je Lucien Laviscount, jedan od glumaca u seriji "Emily In Paris", zapeo za oko Broccoli. Navodno, Laciscount također "ispunjava sve uvjete".

- On je super talentiran glumac, izuzetno je zgodan i u proteklih 18 mjeseci osvojio je mnogo novih obožavatelja otkako se pridružio ekipi serije "Emily In Paris" - kaže izvor i dodaje da šefovi Bonda već govore kako ga mogu vidjeti u smokingu te da će izgledati dotjerano i pristajati ulozi.

Unatoč, velikoj popularnosti serije "Emily in Paris", nitko još nije mogao optužiti Laviscounta da je "previše poznat".

- Lucien se pojavio u seriji u vrijeme kada njegova glumačka karijera nije bila na tako visokoj razini kao sada, ali i tada je bio vrlo popularan i sada ima bazu obožavatelja koja se proteže generacijama - kaže izvor Daily Maila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 00:49