SHILA LABEOUF

‘On je patološki lažljivac!‘ Nižu se optužbe protiv slavnog glumca, istupila još jedna pjevačica

Vjerujem da je jako bolesna osoba i suosjećam s njim i njegovim žrtvama, poručila je australska glazbenica i pružila podršku FKA Twigs
Maddie Ziegler i Shia LaBeouf u spotu 'Elastic Heart'
 Xpusjp/Backgrid Uk/Profimedia

Nakon hrabrog istupa britanske glazbenice FKA Twigs, pravim imenom Tahliah Barnett, koja je u petak podnijela tužbu protiv bivšeg dečka, poznatog glumca Shia LaBeoufa, optužujući ga za tjelesno i emocionalno zlostavljanje, stigla je podrška od još jedne glumčeve bivše djevojke.

Australska pjevačica Sia na Twitteru je podijelila članak s New Yorka Timesa u kojemu je FKA Twigs detaljno iznijela emocionalno zlostavljanje koje je pretrpjela tijekom veze s glumcem, dodajući da je i ona bila u sličnoj situaciji.

- I meni je Shia nanio emocionalne ozljede, on je patološki lažljivac, koji me prevario i namamio u preljubničku ljubavnu vezu tvrdeći da nije u vezi. Vjerujem da je jako bolesna osoba i suosjećam s njim i njegovim žrtvama. Samo da znate, volite sebe, čuvajte sebe, držite se podalje, poručila je Sia.

- Volim te FKA Twigs, ovo je jako hrabro od tebe, jako sam ponosna, dodala je u postu na Twitteru.

Glasnogovornica Shia LaBeoufa nije odmah komentirala ove navode.

U građanskoj tužbi, podnesenoj na višem sudu u Los Angelesu, Barnett traži neutvrđenu odštetu zbog navodnog seksualnog napastvoanja, napada i emocionalnih uznemiravanja.

Tridesetčetverogodišnji LaBeouf, bivša dječja zvijezda, s pjevačicom je hodao između 2018. i 2019.

U izjavi za New York Times LaBeouf je rekao: "Nemam opravdanja za svoj alkoholizam ili agresiju, već samo racionalizaciju. Samog sebe i sve oko sebe zlostavljao sam godinama. Imam povijest povređivanja najbližih ljudi", kazao je te dodao: "Sramim se te povijesti i žao mi je zbog onih koje sam povrijedio".

Barnett je LaBeoufa upoznala sudjelujući u njegovu poluautobiografskom filmu "Honey Boy", koji govori o disfunkcionalnim ranim godinama mladog glumca.

Sia i glumac LaBeouf surađivali su zajedno na snimanju video spota njezine pjesme "Elastic Heart". U njemu glume Shia LaBeouf i tada 12-godišnja Maddie Ziegler, a privukao je dosta pažnje zbog navodno neprimjerenog seksualnog sadržaja.

image
Sia
Frederick M. Brown
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 11:39