TO MORA DA JE LJUBAV

On malo pipka, ona se smješka: Reper i supruga poput tinejdžera javno izmjenjivali nježnosti

Pjevač kojeg napadaju zbog mizogine proslave rođendana i model snimljeni su u strastvenom zagrljaju pred restoranom u Los Angelesu

Kanye West i Bianca Censori

 Profimedia

Dok je bio u vezi i braku s Kim Kardashian, Kanye West rijetko je javno pokazivao nježnost i prisnost sa suprugom. No, stvari su se promijenile otkako je s australskim modelom Biancom Censori.

Njih dvoje snimljeni su u strastvenom zagrljaju, kako razmjenjuju poljupce pred restoranom The Lobster u Santa Monici poput tinejdžera. Reper (46) i njegova 27-godišnja ‘muza‘ nisu se obazirali ni na koga, iako je iz fotografija vidljivo da su bili svjesni da ih fotografi prate i snimaju.

image

Kanye West i Bianca Censor

Spot/Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kanye je bio odjeven u oversized crnu majicu, sivi donji dio trenirke i crne cipele-čarape koje obožava nositi u posljednje vrijeme, a sve je upotpunio torbicom oko struka. Bianca, za koju u komentarima na društvenim mrežama pišu da nalikuje na lijepe žene-androide iz SF-filmova, odjenula je bež top golih leđa i sive čarape-tajice u kojima se često pojavljuje u javnosti, te srebrne, svjetlucave natikače. Cijela kombinacija istaknula je njezine zavidne obline. Par se, čekajući da im dovezu njihov auto, žuti Isuzu, posvetio nježnostima.

image

Bianca Censori

Spot/Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Repera su proteklih dana žestoko napali na društvenim mrežama zbog proslave njegova rođendana, u petak, 9. lipnja, na kojoj se jeo sushi poslužen na golim ženskim tijelima.

Posebice im je zasmetalo što je na proslavi bila i njegova devetogodišnja kći North West, koju je dobio u braku s Kim Kardashian. Djevojčica je na zabavu stigla držeći se za ruku s Biancom.

image

Bianca Censori i North West

Profimedia/

"Ovi je stvarno mizogino", napisala je ljutita Kanyeova pratiteljica na Twitteru, a druga je dodala "Da, i to dok je tvoja kći prisutna. Stvarno ne razumijem".

"Što je ovo zapravo? Gdje je tu zabava? A sutra će propovijedati o Isusu Kristu i moralu!", napisao je još jedan pratitelj.

Komentatori ne prestaju ni s pitanjima jesu li se Kanye i Bianca doista vjenčali. Prema napisima u američkim medijima, njih dvoje nemaju vjenčani list, no ona je u svibnju u razgovoru s fanovima inzistirala da su vjenčani.

Nije poznato ni kada je počela njihova veza, ali Bianca je zaposlenica njegove tvrtke, brenda Yeezy od studenog 2020. godine. Ima titulu "voditeljice odjela arhitekture", a dobila ju je nakon što je diplomirala arhitekturu na Sveučilištu Melbourne u rodnoj Australiji.

image

Kanye Wes ti Bianca Censori

Spot/Stoianov/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Spot/stoianov/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kanye i Kim službeno su se razveli u studenom prošle godine. Razvod su pokrenuli u veljači 2021. godine, nakon šest godina braka u kojem imaju četvero djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:38