LJUBAVNI TROKUT

‘On mi je za jednu noć dao što Kevin nije nikada‘: Bio je s De Bruyneovom curom, a sad je primio ‘raketu‘

Prijateljstvo belgijskih nogometnih zvijezda prekinuto je kad se spomenuti dvojac našao ‘u koktelu ljubavi‘...

Thibaut Courtois i Kevin de Bruyne sa sadašnjim partnericama - Mishel Gerzig i Michele Lacroix

 Profimedia

Kevin De Bruyne i Thibaut Courtois bili su u glavnim ulogama sinoćnjeg ogleda u polufinalu Lige prvaka. Veznjak Cityja zabio je spektakularan gol sunarodnjaku u polufinalu lansiravši "raketu" za 1:1 na Bernabeuu. Svjetskim medijima nije dugo trebalo da nakon utakmice podsjete na odnos dvojice sportaša, inače reprezetativnih kolega, koji je sada očigledno čisto profesionalan zbog jednog događaja iz prošlosti...

Naime, prijateljstvo belgijskih nogometnih zvijezda prekinuto je kad se spomenuti dvojac našao "u koktelu ljubavi" nakon što je sadašnji golman Real Madrida spavao s tadašnjom djevojkom veznjaka Manchester Cityja. Akterica jedne od najvećih afera u modernom nogometu Caroline Lijnen danas se nalazi daleko od očiju javnosti...

Slobodna Dalmacija podsjeća kako su te 2013. bili članovi Chelseaja, ali nisu nosili dres "bluesa". Kevin je bio na posudbi u njemačkom Werderu, dok je Courtois branio za Atletico Madrid. Prema pisanju belgijskog magazina Storyja, tadašnja De Bruyneova djevojka Caroline Lijnen je imala seksualnu aferu s Courtoisom.

U cijeloj aferi je navodno De Bruyne prvo prevario Caroline s njenom najboljom prijateljicom, a kada je to ona saznala odmah je odlučila osvetiti se pa je tako spavala s Courtoisom. Dok je Werder u siječnju bio na pripremama u Turskoj, Lijnen se zaputila na izlet u Madrid.

"Thibaut mi je za jednu noć dao ono što Kevin nije za tri godine. Imali smo prelijep razgovor i napravio mi je ukusno jelo. Kevin to nikad nije uradio za mene", kazala je Lijnen svojevremeno za belgijske medije.

Caroline je otkrila da nakon te noći više nikada nije progovorila ni riječ s Thibautom, a može se reći da su sve tri strane krenule svojim putem.

"Iako još uvijek ne vjerujem što je Courtois napravio, nastavljamo profesionalno surađivati", naveo je De Bruyne u svojoj biografiji koju je objavio u listopadu 2014. godine.

Veznjak Manchester Cityja je sada sretno oženjen s Michele Lacroix i s kojom ima troje djece.

S druge strane, Courtois je imao buran ljubavni život. Bivšu djevojku Martu Dominguez je ostavio 2017. godine kada je bila trudna s njihovim drugim djetetom, a sada je zaručen za izraelsku manekenku Mishel Gerzig.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 08:01