PLJUŠTE UVREDE

‘Oni su narcisoidni i licemjerni, svima je dosta tog negativnog, jadnog i bijesnog cviljenja!‘

Oglasio i otac Meghan Markle, Thomas, a dežurni kritičar Piers Morgan krizira odbjegli kraljevski par s godišnjeg
 Chris Jackson

Od subote, otkako je The Times počeo objavljivati isječke iz biografije "Pronalazak slobode: Harry i Meghan i stvaranje moderne kraljevske obitelji", pljušte reakcije.

Pa premda su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa već demantirali da imaju ikakve veze s knjigom autorskog tandema Carolyn Durand i Omida Scobieja, koja se detaljno bavi odnosima između članova kraljevske obitelji, čini se da im baš nitko ne vjeruje.

Sada se oglasio i otac Meghan Markle, Thomas, s kojim, kako je to već dobro poznato, ona nije u dobrim odnosima.

- Volim Meghan, ali mi se ne sviđa što je postala. Ovo je najgore moguće vrijeme da cvilite i žalite se zbog bilo čega jer ljudi diljem svijeta pate zbog pandemije korone - izjavio je 76-godišnji Thomas Markle za The Sun.

image
Thomas Markle
Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia

I on je spomenut u knjizi. U isječku objavljenom ove nedjelje autori tvrde kako su Harry i Meghan odbili ideju, odnosno pomoć kako bi njezinog otca zaštitili od interesa medija koji je sve više rastao kako se razvijala romansa tada budućeg bračnog para.

- Činjenica da su ih na dvoru savjetovali da me zaštite i da su oni to odbili, nevjerojatna je vijest - zaključuje Thomas Markle.

Prema tvrdnjama autora biografije, Meghan ne razgovara s ocem otkako je on propustio pojaviti se na njezinom vjenčanju. Imao je, tvrdi, problema sa srcem, no njegov postupak navodno je slomio srce njegovoj kćeri koja je činila sve da ga nagovori da promijeni mišljenje. Zadnju poruku, kojoj su prethodile brojne druge, baš kao i telefonski pozivi, na koje je prestao odgovarati, poslala je noć prije vjenčanja.

image
Daniel Leal-olivas

I tu je komunikacija stala.

Thomas Markle naposljetku je rekao kako ga je stres prouzročen medijskim pritiskom doveo do srčanog udara.

No, Thomas nije jedini koji bez imalo ustručavanja, u svakoj mogućoj prilici, nađe za shodno reći nešto bombastično o odbjeglom kraljevskom paru.

Iako je prije nekoliko mjeseci priznao da je pretjerao kritizirajući Meghan i Harryja, slavni voditelj emisije "Dobro jutro Britanija" Piers Morgan ponovno se oglasio.

Isječci iz knjige potaknuli su Morgana koji se trenutno odmara u St. Tropezu da ponovno napiše zajedljivu kolumnu za MailOnline. U njoj je napao par ističući da pate od deluzija veličine, a biografiju je ocijenio kao djelo koje dočarava njihovo "neprestano negativno, jadno i bijesno cviljenje".

image
Piers Morgan
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Također je zaključio kako je Harry talac kojeg je Meghan otela. Morgan je "opleo" i po vojvotkinji govoreći da su njezini postupci "zadivljujuće licemjerni".

- Ali ono što je još odbojnije, jest njezina zabluda o žrtvovanju. Meghan u knjizi kaže kako je dala cijeli svoj život za tu obitelj. Ne, ljubavi, dala si točno tri godine života za nju i onda odvukla omiljenog britanskog princa u Hollywood, gdje se sada žališ još više nego prije - neumoljiv je bio Morgan.

- A što se tiče "taoca" Harryja, on je postao tragična figura. Došli smo do te točke kada bi njegove bivše kolege iz vojske vjerojatno poželjele odletjeti u Los Angeles i organizirati izvlačenje kako bi ga spasili od samog sebe - zaključio je Morgan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. travanj 2024 10:27