NEUKUSNA KAMPANJA

OnlyFans model obrušila se na roditelje princeze Kate Middleton: ‘Evo na što ste me natjerali!‘

Izvjesna Molly Brash na plakatima koji su osvanuli u selu gdje žive Middletonovi tvrdi da je zbog njih ostala bez posla

Michael i Carole Middleton

 Andrew Milligan/Avalon/Profimedia/Andrew Milligan/avalon/profimedia

Nema mira u engleskoj provinciji, u selu Carole i Michaela Middletona, roditelja princeze od Walesa i buduće britanske kraljice-supruge Kate. Oni su, drugi put u mjesec dana, meta neugodne kampanje, napada plakatima na kojima ih prozivaju zbog propasti njihova posla, tvrtke Party Pieces i ugrožavanja egzistencije dobavljača, suradnika i zaposlenika. Tko je autor i tko je lijepio plakate, nije poznato.

Zlobne poruke na plakatima prvi put su, početkom listopada, osvanule na zidovima, ogradama i stupovima ulične rasvjete u mjestu Bucklebury te u susjednim selima. Inače, i njihov sin James i kći Pippa sa svojim obiteljima žive u blizini, a roditelje često posjećuje i Kate sa suprugom, princom Williamom i djecom.

Party Pieces, tvrtka koja je osiguravala sve potrebno za organizaciju zabava, dugo je uspješno poslovala i osigurala ugodan život obitelji, te vrhunsko školovanje njihovoj djeci.

Carole i Michael pokušali su sve da spase posao čijoj je propasti najviše doprinijela pandemija Covida-19 zbog kojeg su zabave i eventi od kojih su zarađivali praktički nestali, a nakon toga uslijedila je i ekonomska kriza. Škotski biznismen James Sinclair kupio je tvrtku za 180.000 funti, ali je nije uspio spasiti. Nakon proglašenja bankrota u lipnju, ostao je dug od 2,5 milijuna funti. Mnogi smatraju da bi 68-godišnja Carole i 74-godišnji Michael sve to trebali podmiriti iz svojeg džepa.

image

Kate Middleton s majkom Carole

Uk Press/press Association Images/Pa Images/Profimedia/Uk Press/press Association Images/pa Images/profimedia

- Oni su učinili sve što je bilo u njihovoj moći i takvo zlostavljanje doista ne zaslužuju - govorili su za medije lokalni stanovnici kada su se pojavili prvi plakati.

Nova kampanja kojom se blate Middletonovi krenula je ponovno ovaj tjedan, a ovaj put su to plakati na kojima izvjesna Molly Brash tvrdi kako su Kateini roditelji razlog zbog kojeg je postala model OnlyFansu. Njezine se riječi mogu protumačiti na razne načine, no u suštini, Molly želi reći da su je natjerali u pornografiju nakon što je tvrtka za koju je radila propala.

Ne baš profesionalno izrađeni plakati polijepljeni su na raznim lokacijama po Buckleburyju, a jedan je i na znaku za farmu Pippe Middleton.

Na njima je Molly u ružičastom grudnjaku, uz riječi "50 posto popusta" i hashtag #costoflivingcrisis.

"Evo u što sam se pretvorila", piše ispod fotografije, "Dobila sam otkaz jer Party Pieces nisu platili svojim vjerovnicima".

Govoreći za The Sun, 23-godišnja Molly nije željela reći gdje je radila "uredski posao" i negirala je da su plakati samo neka vrsta marketinške taktike kojom želi privući pozornost i povećati broj pratitelja na društvenim mrežama i pretplatnika na svojem profilu na OnlyFansu.

Rekla je kako je na tom sajtu za odrasle otvorila profil u siječnju ove godine, da bi zaradila koju funtu uz plaću. No, nakon što je u travnju otpuštena to joj je postao jedini izvor prihoda. Iako nije objasnila vezu s Party Pieces, izjavila je kako joj je rečeno da je otkaz posljedica problema s tom tvrtkom.

Molly je naljutila mnoge Britance, društvene mreže prepune su negativnih komentara, ali broj njezinih pratitelja na Instagramu, iz sata u sat raste. Tako je vjerojatno i na OnlyFansu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:44