DEMI ROSE

OnlyFans zvijezda prekrila grudi samo školjkama, do seksi figure došla je uz puno odricanja: ‘Ovo je blagoslov‘

Demi Rose trenutno odmara na Ibizi što je podijelila sa svojim pratiteljima koji su oduševljeni njezinim izgledom

Demi Rose na Ibizi uživala je i 2020. godine

 Kp Pics/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Kp Pics/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Britanska kreatorica sadržaja Demi Rose (28) uživa u odmoru na Ibizi, a fotografije s odmora dijeli sa svojih 20,2 milijuna pratitelja na Instagramu.

Pozirala je uz more u kupaćem kostimu koji je malo toga ostavljao mašti. Kupaći je njezine grudi sakrivao školjkama, gornji dio tijela bio joj je prekriven nitima zlatnih perli, što je uparila s ružičastim oskudni tangama.

„Negdje iza mora”, napisala je u opisu fotografija.

Demi je poznata po dijeljenju škakljivih fotografija i pokazivanju svoje figure, a ranije ovog tjedna podijelila je još jednu fotografiju.

U „vanzemaljskom” stilu pozirala je na kamenju, a tijelo je prekrila crtama bijele boje. Nosila je plavu periku sa sitnim pletenicama.

Ako je suditi prema komentarima, Demi oduševljava svoje pratitelje zanosnom figurom, a jednom prilikom za MailOnline progovorila je o tome kako ostaje u formi.

„Trudim se živjeti što zdravije. Na putovanjima je teško vježbati, putujem diljem svijeta, ali trudim se održati svoju rutinu”, rekla je Demi, pa dodala kako su orašasti plodovi najmasnija hrana koju jede.

„Svi mi kažu da sam najzdravija osoba koju poznaju. Najmasnija stvar koju ću ikad pojesti su orašasti plodovi i maslac od kikirikija. Moja figura jako brzo dobije na kilaži. Pojedem li bilo što na što moje tijelo nije naviklo, samo dobijem težinu. To znači da nema rođendanske torte za mene.”

„Danas sam jela samo orašaste plodove. Pojela sam cijelu posudu i osjećam se krivo jer je tu puno masti u njima, ali to je moja poslastica, tako da sam sretna.”

Demina slava započela je 2016. godine kad su je povezivali romantično s bivšim partnerom Kylie Jenner, reperom Tygom nakon čega je ona postala svjetska zvijezda.

Demi je zaradila milijune kao jedna od najpopularnijih OnlyFans zvijezda, a ranije je priznala da nije očekivala toliku slavu.

„Nikad nisam očekivala ovo kad sam bila mlađa, ali to je nešto s čime sam naučila živjeti. Oduvijek sam se željela baviti modelingom i sad kad sam ovdje smatram to blagoslovom...”, rekla je za BBC za podijelila detalj iz svog djetinjstva.

„Tijekom odrastanja bila sam zlostavljana i nisam imala uopće puno prijatelja.”

Priznaje i kako je oklijevala otvoriti profil na OnlyFansu jer je oko toga uvijek bilo puno predrasuda, ali kako se sve više kreatora pridruživalo, odlučila je i ona te je zadovoljna svojim sadržajem ondje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 19:03