BEZ DLAKE NA JEZIKU

‘Opaki ujak‘ princeze Kate opleo po Meghan Markle: ‘Ona je jako loša za Harrya i cijelu zemlju‘

Gray je dao intervju za Times prije javne objave da princeza Kate ima rak, misli da je Markle prijetvorna žena

Gary Goldsmith o Meghan Markle

 Profimedia/

Ujak Kate Middleton Gary Goldsmith otkrio je što misli o Meghan Markle i sudeći po tome, nije njezin obožavatelj.

Bivši stanar "Celebrity Big Brothera" kritizirao je vojvotkinju od Sussexa kojoj je pritom dao nadimak "nasmijana djevojka", pa se dotaknuo i njezinog braka u intervju za Times.

"Suočimo se s time, nasmijana djevojka neće biti tu zauvijek, zar ne? Mislim da je nestalna. I mislim da je ona jako loša za Harryja i našu zemlju", rekao je Goldsmith.

Goldsmith (58) rekao je da mu se ne sviđa činjenica da je Markle (42) optužila članove kraljevske obitelji za davanje rasističkih primjedbi o boji kože njenog sina Archieja uoči njegova rođenja u svibnju 2019.

image

Meghan Markle i princ Harry

/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Inače, Markle nikada nije otkrila imena članova kraljevske obitelji koji su uputili te optužbe, ali nizozemske kopije nove biografije novinara usmjerenog na kraljevsku obitelj Omida Scobieja "Endgame: Inside the Royal Family and the Monarchy’s Fight for Survival" otkrivaju da su to bili Middleton i kralj Charles III.

"Zato me toliko ljuti ono što je Meghan rekla o Kate", nastavio je ujak.

"Ja i Carole [Middleton, majka Kate] smo odrasli u veoma raznolikoj zajednici. Sve kulture kojih se možete sjetiti. Ideja da nasmijana djevojka kaže da je Kate rasistkinja čini me bijesnim. Kate zna korijene svoje obitelji i ponosna je na njih. Žao mi je, ali nasmijana djevojka nije dobar čovjek."

Goldsmith je otkrio što misli i o preseljenju Harryja i Meghan u SAD. Naime, smatra da oni "jure za američkim korporativnim dolarom i da je to tako, tako ružno."

"Princ William, Harry i Kate bili su mali trio koji je potpuno uništen. Uz sve to što se događa, a ima i drugih stvari koje se događaju, a nisu u javnoj domeni, jesu li oni apsolutno najsretniji? Ne. Djeca im donose puno radosti, ali ne", govori Gary.

image

Kate Middleton, Meghan Markle i princ Harry

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Iz Timesa su napomenuli da je ovaj intervju obavljen prije nego što je izašla javna objava u petak da Middleton (42) ima rak.

"U siječnju sam bila podvrgnuta velikoj operaciji abdomena u Londonu i tada se mislilo da moje stanje nije kancerogeno", rekla je princeza od Walesa u videoporuci. "Operacija je bila uspješna. Međutim, testovi nakon operacije pokazali su da je rak bio prisutan."

Middleton je rekla da su joj njezini medicinski timovi savjetovali da se "podvrgne preventivnoj kemoterapiji", za koju je rekla da je sada u ranoj fazi.

image

Princeza od Walesa

Bbc Studios/Avalon/Profimedia/Bbc Studios/avalon/profimedia

Nakon princezine šokantne objave, Goldsmith je na X-u podijelio da će se povući iz britanskog finala "Celebrity Big Brothera" u petak navečer.

"Slijedeći današnje vijesti, neću prisustvovati večerašnjem finalu Celebrity Big Brothera", napisao je.

"Želio bih od srca zahvaliti svojim sustanarima i svima koji su sudjelovali u stvaranju ove briljantne emisije", dodao je. "Nadam se da ćete svi uživati ​​u svojoj posebnoj noći."

image

Kate Middleton i princ William

Chris Floyd/camera Press/Shutterstock Editorial/Profimedia/Chris Floyd/camera Press/shutterstock Editorial/profimedia

U međuvremenu, Middletonin šogor Harry i Markle uputili su joj dobre želje javno, ali i privatno stupili u kontakt s njom unatoč zategnutom odnosu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. ožujak 2024 09:57