ZAVRŠILA U BOLNICI

Operirana Portia de Rossi: ‘Bila je na podu, na sve četiri, kao da igra Twister sama sa sobom!‘

Glumici su izvadili slijepo crijevo, a njezina supruga Ellen DeGeneres šali se kako ga sad može prodati na eBay aukciji
Ellen DeGeneres i Portia de Rossi 
 Emma Mcintyre/Getty Images/Profimedia

Ellen DeGeneres u svom TV showu otkrila je kako je njezina supruga, glumica Portia de Rossi (48), bila podvrgnuta hitnom operativnom zahvatu nakon što joj je prošli petak pozlilo kod kuće u Los Angelesu. Slavna 63-godišnja komičarka u šaljivom monologu ispričala je kako je pronašla životnu partnericu na podu u jakim bolovima.

- Sve je počelo u petak oko 19.30 sati... Sjedile smo i gledale televiziju kad se Portia požalila da se ne osjeća dobro. Rekla je da želi leći, meni je to bilo čudno jer nisam navikla ići tako rano spavati, bilo je tek 20 sati, a ja obično idem u krevet oko 8.30. No dobro, s obzirom da skoro cijeli život imam problema sa spavanjem, uzela sam 'vitamin', pripravak od kanabisa koji se može dobiti bez recepta, kako bih lakše zaspala. I onda sam čula neke zvukove, probudila se i primijetila da Portia nije kraj mene.

Ustala sam, a žena mi je bila na podu, na sve četiri. Pitam je: 'Dušo, jesi li dobro?', a ona mi odgovara: 'Da, dobro sam'. Mislim si: 'Pa kako možeš biti dobro, izgledaš kao da igraš Twister sama sa sobom, ne možeš biti dobro!' - rekla je Ellen.

Brzo se, nastavila je, spremila i odvezla suprugu u bolnicu. Liječnici su joj odmah napravili CT pregled, ali komičarka zbog covida i strogih protokola nije smjela ostati uz Portiju.

- To me dodatno uznemirilo. Poslali su me kući, a ja sam plakala kao kišna godina jer je neka od medicinskih sestara očito sjeckala luk - našalila se DeGeneres. Gledateljima je otkrila i kako joj je supruga bila u tolikim bolovima da je molila osoblje za još lijekova, a kad su je odbili, glumica im je "čak pokušala ponuditi besplatne ulaznice za Ellenin show".

- Srećom, Portia se sad osjeća puno bolje. Već se vratila kući, iako je ostavila slijepo crijevo u bolnici. Možda ga sad mogu prodati na eBay aukciji! - završila je kroz smijeh DeGeneres, koja se u prosincu liječila od zaraze koronavirusom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 09:59