UNAKAŽENA

‘Operirao mi je lice bez anestezije, vrištala sam, a onda je sjeo - šamar!‘

Sada je očajna jer mora platiti 500 tisuća funti kako bi sama popravila lice koje joj je unakazio

Danniella Westbrook

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Britanska reality zvijezda Danniella Westbrook (49) otkrila je da je vrištala u agoniji nakon što joj je plastični kirurg razrezao lice bez davanja anestezije prije nego što ju je ošamario kada ga je molila da prestane.

49-godišnja Westbrook odlučila se podvrgnuti rekonstrukciji lica u Turskoj nakon godina borbe s osteoporozom i problema sa septumom zbog prethodne ovisnosti o kokainu. No, ostala je traumatizirana nakon iskustva sa spomenutim liječnikom, a tvrdi da je proživjela takve muke da je mislila da će umrijeti.

U intervjuu za britanski The Sun, Danniella, čije su rane zašivene nehrđajućom žicom, detaljno je opisala užasno iskustvo zbog kojeg je bila na rubu samoozljeđivanja.

Westbrook tvrdi da joj je liječnik bez njezina dopuštenja ubacio metalne šipke u lice, koje su joj zamalo probile gornju usnu, prije nego što je počeo psovati i oduzeo joj telefon kad je pokušala snimiti šokantne scene.

Sada je očajna jer mora platiti 500 tisuća funti kako bi sama popravila lice koje joj je unakazio, a također su je upozorili da bi joj dio nepca mogao stradati i stvoriti opasnost od gušenja.

Danniella, koja inzistira na tome da nije odletjela u Tursku samo zato da bi jeftinije prošla, sastajala se s kontroverznim liječnikom tri mjeseca preko Zooma prije nego što je došla na operaciju.

Bivša stanarka ‘Celebrity Big Brothera‘ ispričala je kako je pogrešna komunikacija počela nakon što se podvrgnula 3D skeniranju nosa te je objasnila da je kirurg nazvao operaciju ‘nemogućom‘ zbog gustoće njezinih kostiju uzrokovane osteoporozom, piše The Sun.

"Sjedim tamo u suzama. Rekla sam mu da ne želim zvučati grubo, ali da sam se dovela u takvo stanje zbog ovoga. Čekala sam pet godina i onda sam pomislila - wow, sljedeći tjedan sve će biti drugačije. Ali njegova djevojka vodi PR tvrtke. Htjeli su da nešto učinim. Izvukli su me van i htjeli su novinare. Obećano im je da će biti na TV-u", ispričala je ogorčena zvijezda.

Nakon što su joj ponudili da filerima i botoksom ispravi svoj nos, Danniella je prihvatila i ponovno se vratila istom kirurgu, ali je tvrdila da joj do tog trenutka nisu rekli za lifting lica.

image

Danniella Westbrook

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Vveć sam ranije odletjela u tu kliniku. Nisam mislila da će me početi otvarati. Ranije su svi pričali na turskom i samo su rekli da mogu dobiti filere i botoks. U svakom slučaju, sestra mi je počela davati injekcije u stopalo. Pitala sam što to radi, a ona mi je odgovorila da će mi dati drip u stopalo, vitaminski drip", prisjetila se.

"Sjedila sam zabačene glave, a ona mi je polijevala kosu jodom. Pomislila sam da je ovo nešto novo u vezi botoksa i filera. Obrijala mi je i kosu sa strane. Zatim je u prostoriju ušao kirurg, u svojoj plavoj odjeći kao da ću primiti injekciju za carski rez i samo mi je rekao - dat ću ti tri injekcije ovdje, ovdje i ovdje da ti lice utrne. Osjećala sam se kao da ću dobiti tabletu protiv bolova, ali nisam mislila da će mi otvarati lice. Čim mi ih je dao na jednoj strani lica i prije prelaska na drugu, skinuo je malu cjevčicu sa strane i ubrizgao ovu veliku je*** stvar", ispričala je svoje mučno iskustvo.

"Sjedim tamo i govorim mu - hej, hej, hej, što to radite? Osjećam to. Je***, bilo je bolno, vrući laser prolazi kroz moju kožu i peče me", dodala je te je počela paničariti kad joj je njegova kolegica stegnula lice.

"Ona stoji pored mog stolca. Rekla sam - slušajte, već sam vam objasnila da imam puno ožiljaka, da sam proživjela puno traume. Osjećam veliku bol. Osjećam sve što radite. Mislila sam da mi stavljate filer, što se događa? Zatim mi je uzela mobitel jer sam snimala, čisto informativno jer sam htjela to objaviti na YouTubeu. Dakle, ja sjedim, vrištim i od šoka plačem istovremeno. On mi tri metalne šipke stavlja u lice. Ponavljao mi je da prestanem plakati, a ja sam mu rekla - ‘jako me boli, molim vas, molim vas. Bojim se. Jako me boli. Nisam znala da će se ovo dogoditi.‘ Bilo je stvarno zastrašujuće", ispričala je.

Kad je nastavila upozoravati kirurga na intenzivnu bol koju osjeća, on je počeo agresivno psovati, govoreći joj: "Prestani se micati, kažem ti, prestani se micati."

image

Danniella Westbrook

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Otišao je iza mene, zgrabio me za lice, ponavljao je ‘Prestani se micati‘, i zatim me ošamario s druge strane lica. Tada sam popi*** i rekla mu - ‘tko si, je*** ti da me imaš pravo šamarati?‘", dodala je.

Danniella je ispričala da je tada bacio sav alat i izletio iz sobe, a ona je ostala sa šipkama i cjevčicama koje su joj visjele s lica. Njegova asistentica tada je izvukla sve iz njezine kože i počela joj šivati glavu žicom.

"Nikada se nije vratio u prostoriju, nikada ga više nisam vidjela. Djevojka je to zašila i zatim mi rekla - sada možete ići. Nisam mogla govoriti. Je li se to stvarno dogodilo? Ono zbog čega sam došla tamo bili su nos i usta, da mi naprave propisnu operaciju. Desni su mi se povukle. Mislila sam da ću se ugušiti. Nisam trebala lifting lica, ovo nije bio kozmetički zahvat, bio mi je potreban medicinski zahvat", ispričala je.

Danniella se sljedećeg dana probudila s modricom na oku kao posljedicom šamaranja, a kući su je poslali bez antibiotika. Također je otkrila da je izgubila vid na desnom oku na sat vremena zbog pritiska u zraku dok je letjela natrag kući u Portugal.

"Sje*** sam se, ali samo sam htjela otići nazad u svoj krevet. Prošla sam krouz ovu traumu da bih opet bila na istom mjestu gdje sam bila i prije 21 godinu. Prije nego što sam se prvi put očistila i otrijeznila. Sjedila sam tamo i razmišljala da se izrežem i umrem. Što mi je, dođavola, učinio? Sjedila sam tamo i razmišljala kako se osjećam potpuno sama", govori.

Iz klinike su joj dva dana kasnije pronašli drugog kirurga te je odradila bezbolan lifting lica i liposukciju, a zatim se morala povući sa snimanja filma u Belfastu jer je morala na još jednu operaciju.

Također se vratila u rodnu Britaniju kako bi se njezina obitelj mogla brinuti o njoj, ali se bojala reći svome zaručniku Davidu (29), koji se nalazi u zatvoru, koji su razmjeri njezine agonije jer se bojala da će ga to ‘razbjesniti‘.

"Ne mogu više snimati filmove. Ne mogu ovakva na televiziju. Ne osjećam se sretno dok izgledam ovako. Mrzim se pogledati u ogledalo, baš mrzim. Sve mrzim. Ovo nije fer", zaključuje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 20:09