KRAJ NAGAĐANJIMA

Oprah Winfrey otkrila kako je stesala svoju liniju do neprepoznatljivosti: ‘Taj lijek je dar!‘

Voditeljica nije otkrila o kojem se lijeku radi, ali je napomenula da je dio rutine fintessa i zdravlja koju je uvela

Oprah Winfrey 2022. (lijevo) i u prosincu 2023. (desno)

 Profimedia/

Oprah Winfrey (69), poznata voditeljica talk showa, napokon je priznala kako je koristila lijek da bi smršavjela. Ovo priznanje došlo je nakon mjeseci nagađanja.

„Sada ga koristim onako kako osjećam da mi treba, kao alat da upravljam jo-jo efektom“, rekla je za People o lijeku.

„Činjenica da u mom životu postoji medicinski odobren lijek za kontrolu težine i koji mi pomaže da ostanem zdrava, pruža mi olakšanje. Kao dar je, a ne nešto što bih skrivala i zbog čega bi me ponovno ismijavali“, govori i dodaje: „Apsolutno mi je dosta da me drugi posramljuju, a posebno ja sebe.“

Nije otkrila koji je točno lijek uzimala niti radi li se o lijeku za dijabetes tipa II, Ozempicu, koji je postao omiljen mnogim slavnim osobama.

image

Oprah Winfrey

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Međutim, Winfrey, čija je težina godinama varirala, otkrila je da je postala otvorenija za okretanje farmaceutskim proizvodima nakon što je u srpnju vodila panel raspravu s medicinskim stručnjacima.

„Imala sam najveći ‘aha‘ s puno ljudi u publici“, prisjetila se za People.

„Shvatila sam da sam sebe sve ove godine krivila za prekomjernu težinu, a imam predispoziciju koju nikakva snaga volje ne može kontrolirati.“

Kakav uspjeh ima s neimenovanim lijekom koji joj pomaže u regulaciji težine objasnila je napomenuvši da je ove godine nakon Dana zahvalnosti dobila samo 0,2 kg, dok je prošle godine dobila 3,6 kg.

image

Oprah Winfrey

Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jeffrey Mayer/jtmphotos, Int‘l./mega/the Mega Agency/profimedia

Priznala je kako nije dosegla još svoju željenu težinu od 72,5 kg, ali napominje kako nije stvar u broju.

„Ovo je druga prilika za mene da živim vitalniji i živahniji život“, objašnjava Oprah.

Rekla je kako su lijekovi samo dio cjelokupnog režima fitnessa i zdravlja. Smatra kako joj je planinarenje pomoglo u dostizanju fitness ciljeva.

„Planinarila sam od 4,8 km do 8 km svakog dana, a vikendom 16 km. Osjećala sam se snažnije, više fit i više živo nego što sam godinama ranije", priznaje voditeljica.

Podsjećamo, nagađanja da koristi farmaceutske proizvode za skidanje kilograma Winfrey je potakla tijekom nedavne medijske turneje na kojoj je imala znatno vitkiju figuru. U početku je zaobilazila priznanje da je dobila medicinsku pomoć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 11:59