ODUŠEVILA FANOVE

Opustila se nakon razvoda: Sofia Vergara iznenadila golišavom fotografijom iz hotelske sobe

Pratitelji zvijezde serije ‘Moderna obitelj‘ preplavili su je komentarima koji su bili prepuni komplimenata na račun lijepe glumice

Sofia Vergara, 2023.

 Angela Weiss/Afp

Na opće oduševljenje brojnih obožavatelja, Sofía Vergara objavila je golišavu fotografiju bez šminke dok se opuštala u kadi.

Poznata glumica i sutkinja u showu "America‘s Got Talent" podijelila je atraktivan selfie na Instagramu, na kojem se odmarala u prekrasnoj mramornoj kadi u hotelu Bulgari u Parizu, piše Page Six.

- Planiram kako ovu kadu dovesti u L.A., napisala je u opisu fotografije, naglasivši da je umorna od putovanja zrakoplovom.

Ova 51-godišnja glumica izgledala je svježe noseći kosu skupljenu unatrag dok se nježno osmjehivala kameri. Pratitelji zvijezde serije "Moderna obitelj" preplavili su je komentarima koji su bili prepuni komplimenata na račun lijepe glumice.

- Izgledaš odlično, baš kao i uvijek, napisao je jedan pratitelj.

- Zašto bi uopće nosila šminku? Izgledaš predivno i bez nje, stoji u jednom komentaru.

Inače, Vergara je otputovala u Pariz kako bi prisustvovala kultnom Tjednu mode, a podijelila je djelić svojeg večernjeg druženja sa svojom prijateljicom, dizajnericom Valentinom Micchetti.

Naime, Vergara je otišla u Francusku usred razvoda od Joea Manganiella. Otuđeni par objavio je da prekida svoj sedmogodišnji brak u srpnju.

- Donijeli smo tešku odluku o razvodu. Kao dvoje ljudi koji se jako vole i brinu jedno za drugo, ljubazno molimo za poštivanje naše privatnosti u ovom trenutku dok prolazimo ovom novom fazom naših života - rekli su u ekskluzivnoj izjavi za Page Six u to vrijeme. Izvor je u međuvremenu Page Sixu rekao da se par "već neko vrijeme udaljava" i da "razmišljaju o svojoj budućnosti".

Iako Vergara i Manganiello nisu otkrili konkretne razloge koji su doveli do rastave, više izvora je reklo kako je to imalo veze s njegovom željom da ima djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 09:56