ISKRENI INTERVJU

Orlando Bloom pokazao isklesano tijelo dok pozira u gaćama pa otkrio da s Katy ne cvjetaju uvijek ruže: ‘Izazovno je‘

Za Flaunt magazin glumac se otvorio o svom romantičnom odnosu s pjevačicom, vjeri, pritisku slave...

Orlando Bloom

 Instagram/Orlando Bloom

Holivudski glumac Orlando Bloom otkrio je svoje isklesano tijelo dok je pozirao u donjem rublju za Flaunt magazin u kojem je, među ostalim, otvoreno progovorio o izazovima s kojima se suočio u odnosa sa svojom partnericom, pjevačicom Katy Perry.

- Nekada su stvari stvarno, stvarno, stvarno izazovne. Neću lagati. Definitivno se borimo s emocijama i kreativnošću. Ipak, mislim da smo oboje svjesni koliko smo blagoslovljeni što smo jedinstveno povezani i definitivno nam nikada nije dosadno, kaže 46-godišnji glumac.

Postao je svjetska zvijezda još prije više od 20 godina kada je odigrao ulogu vilenjaka Legolasa u trilogiji “Gospodar prstenova”, što je bio njegov prvi posao nakon dramske škole.

image

Orlando Bloom u u "Gospodaru prstenova" 2002.

New Line Cinema/Wingnut Films/Collection Christophel Via Afp

Kako bi izbjegao osobnu krizu koja u jednom trenutku zadesi većinu zvijezda u Hollywoodu, Bloom se počeo “skrivati od svijeta”. Slavu je usporedio s ulaskom u goruće vozilo.

- Samo se pobrini da imaš sigurnosni tim, odijelo otporno na vatru, kacigu i rukavice, ističe glumac koji je nakon što je stekao svjetsku slavu, izlazio s glumicom Kate Bosworth, a zatim sa supermodelom Mirandom Kerr kojom se asnije i oženio. Nakon što su se vjenčali 2010., dobili su sina Flynna, koji danas ima 12 godina. Međutim, brak se raspao 2013.

Sa svojom sadašnjom partnericom, Katy Perry, počeo je izlaziti 2016., a u kolovozu 2020. dobili su kćer Daisy.

image

Katy Perry i Orlando Bloom

Robyn Beck/Afp

Dok se borio s usponima i padovima koji idu uz slavu, trudio se ne podlegnuti ljubomori.

- Mislim da postoji velika konkurencija u industriji, ali nikada se nisam pokušavao natjecati ni s kim osim sa samim sobom, istaknuo je dodajući kako mu je Tom Cruise ideja filmske zvijezde, no nije siguran kako to utječe na njegovo mentalno stanje.

Utjehu je pronašao u vjeri, točnije u budizmu.

- Bolje sam se pronašao u budizmu nego u kršćanstvu. Poštujem sve religije, ali mislim da u konačnici odgovornost leži u meni tako da neću tražiti nekoga izvan svoga života da mi kaže da sam spašen, iskreno govori glumac.

Nakon što je 2019. objavljena prva sezona serije „Carnival Row” u kojoj Bloom uz Caru Delevingne igra glavnu ulogu, serija je dobila i drugu, posljednju sezonu, koja ubrzo izlazi.

- Sve u mom životu, tijekom posljednjih pet godina, bilo je strateški odrađeno. Uzeo sam malo vremena, dobio sam dijete, oženio sam se, razveo se i sada moram podsjetiti ljude tko sam, zaključuje glumac.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 23:59