IZAZOVI RODITELJSTVA

OSKAROVKA OPISALA PAKAO KOJI JE PROLAZILA PRIJE NEGO ŠTO JE POSTALA MAJKA 'Bila sam psihički iscrpljena. Nadaš se najboljem i onda ti se sruše snovi'

 
 Profimedia, Mega Agency

Hollywoodska glumica Charlize Theron ponosna je majke dvoje djece, a za najnoviji broj časopisa Elle prvi put je progovorila o bolnom procesu posvajanja koji je prolazila kako bi postala majka.

Prije nego što je posvojila prvo dijete, sina Jacksona, nekoliko je puta zamalo došlo do posvajanja, no na kraju se sve izjalovilo. Pritom se događalo da se ona već emotivno vezala za to dijete, pa bi ipak sve propalo.

- Postupak posvajanja bio je izuzetno težak, psihički mi je sve to bilo teško podnositi. U tom razdoblju sam prolazila najteže razdoblje u životu, emotivno sam bila potpuno iscrpljena kada sam prvi put predala zahtjev za posvojenje, ispričala je Charlize.

- Bilo je puno situacija kada se posvajanje nije ostvarilo. Vežeš se za dijete, nadaš se najboljem i onda ti se sruše svi snovi, ispričala je za Elle.

Samohrana majka Charlize Theron sama odgaja Jacksona (6) i kćerkicu August (2), ali ističe da joj mama Gerda neizmjerno pomaže.

- Znala sam da će mi mama morati pomagati ako uđem u ovo kao samohrana majka, Bila bi laž kad ne bih rekla da ona sa mnom ravnopravno dijeli roditeljske dužnosti, rekla je Charlize.

Cast member Charlize Theron poses during a photocall for the film
REUTERS

Također je progovorila o izazovima odgajanja dvoje djece afroameričkog porijekla.

- Moraju znati odakle dolaze i biti ponosni na to. Ali doznat će da je na snazi drugačija klima za njih nego za mene i koliko je to nepravedno. Ako mogu napraviti nešto da to promijenim, naravno da ču to učiniti, rekla je.

- Rasizam je danas prisutniji nego što to ljudi misle. Više to ne možemo nijekati. U neke dijelove Sjedinjenih Država ne bih putovala s djecom, i to je veliki problem.

Los Angeles, CA  - *EXCLUSIVE*  - Charlize Theron looked like a beautiful doting mom as she had her hands full while out shopping her daughter August in Los Angeles this afternoon. Theron is the proud mother of two children, after adopting son Jackson, five, and daughter August, three, when they were babies.

Pictured: Charlize Theron, August Theron*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 368131502, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AKM-GSI
Profimedia, AKM-GSI

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. listopad 2022 05:48