SEKSI SNIMKE

Oskudni kupaći kostim, atraktivno tijelo i zavodljive poze: Irina Shayk je spremna za ljeto

Nagađa se da ovom jedva primjetnom odjećom za plažu možda šalje poruku svom bivšem

Irina Shayk

 Instagram/screenshot/

Irina Shayk je spremna za ljeto. Ova 37-godišnja manekenka izgleda je apsolutno nevjerojatno na nekoliko atraktivnih fotografija u bikiniju objavljenih na Instagramu tijekom vikenda.

- Požudna nedjelja…- napisala je uz seriju fotografija, šaleći se u vezi seksi snimaka.

Irinin oskudni kupaći uključivao je crni gornji dio s kopčom sprijeda, zajedno s odgovarajućim, zanimljivo dizajniranim donjim dijelom s odvažnim izrezom u obliku ključanice. Dodala je šarenu ogrlicu s perlama, a brojni komentatori tvrde da je fotografije snimila tijekom svog "tropskog bijega", sudeći po palmama i bistroj plavoj vodi na ostalim fotografijama koje je podijelila.

Nagađa se da Irina možda šalje poruku svom bivšem, Bradleyju Cooperu, ovom jedva primjetnom odjećom za plažu, jer je Page Six ekskluzivno izvijestio da par "pokušava zatrudnjeti" s drugom bebom.

Podsjetimo, par koji je bio u vezi od 2015. do 2019. i ima 5-godišnju kćer Leu, otišao je zajedno na odmor u rujnu 2022. kada su prvi put razmišljali o ponovnom zbližavanju. Iako su Coopera prethodno povezivali s bivšom Anthonyja Weinera, Humom Abedin, a Shayk je nakratko hodala s Kanyeom Westom, čini se da njih dvoje razmišljaju o obnovi svoje veze uz proširenje obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 23:23