ČEKA DEVETO DIJETE

OSMIJEH MU NE SILAZI S LICA Neprepoznatljivi holivudski glumac na premijeru filma stigao u društvu 35 godina mlađe djevojke

 Getty Images / Getty Images

Na filmu 'Hacksaw Ridge' Mel Gibson je radio od rujna prošle godine, a ovaj projekt je tijekom proteklog vikenda napokon imao i premijeru.

Holivudskom glumcu, koji je spomenuti film i režirao, na predstavljanju filma u Sidneyu pridružila se i 35 godina mlađa djevojka Rosalind Ross s kojom čeka deveto dijete. Za poziranje na crvenom tepihu par se i modno uskladio.

Mel je nosio tamnoplavo odijelio, a Rosalind elegantnu crnu haljinu, a sa sijedom kosom i gustom bradom kontroverzni glumac izgleda neprepoznatljivo. Premijerom ovog filma obilježio je deset godina otkako je zadnji put režirao film.

Gibson iza sebe ima 26 godina dug brak s Robin Moore s kojom je dobio sedmero djece. Par se razišao 2006. godine, a službeno je okončan 2011. godine.

Dvije godine ranije započeo je turbulentnu vezu s Oksanom Grigorievom, ruskom pijanisticom. Par je u listopadu 2009. dobio kćer Luciu. Veza je pukla samo nekoliko mjeseci kasnije pa su se razišli travnju 2010. godine. Oksana je na sudu tražila da se Melu zabrani pristup njoj i njezinoj kćeri te ga je optužila za psihičko i fizičko zlostavljanje. Uspjeli su se nagoditi u kolovozu 2011. godine kada je Oksana dobila 750 tisuća dolara, a skrbništvo nad kćeri je zajedničko.

O Gibsonovoj vezi s Rosalind, koja je scenaristica, šuškalo se već 2014. godine, no par je vezu javno potvrdio tek u siječnju ove godine kada su se zajedno pojavili na dodjeli Zlatnih globusa. sada željno očekuju prinovu koja će mlađahnoj Rosalind biti prvo dijete.

SYDNEY, AUSTRALIA - OCTOBER 16:  Rosalind Ross and Mel Gibson arrive ahead of the Australian premiere of Hacksaw Ridge at State Theatre on October 16, 2016 in Sydney, Australia.  (Photo by Brendon Thorne/Getty Images)
Getty Images / Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:12