MJESECIMA NIJE VIĐEN U JAVNOSTI

OSNIVAČ PLAYBOYA JE NA SAMRTI? Teži samo 40 kilograma, ne izlazi iz raskošne vile, a posjete je zabranio...

 instagram

S obzirom na to da je u travnju ove godine proslavio 90. rođendan, a u javnosti nije viđen već mjesecima, ni ne čudi da su se strani mediji raspisali o teško bolesnom Hughu Hefneru.

- Navodno je smršavio toliko da teži samo 40-ak kilograma zbog čega izgleda još bolesnije. Njegovi ljudi detalje oko njegovog zdravlja svim silama pokušavaju držati u tajnosti. U slučaju da dobijete mogućnost posjetiti ga, morate potpisati ugovor o povjerljivosti - govori izvor.

Osnivač Plaboya je zadnju fotografiju na Twitteru obavio 27. kolovoza kada je pozirao u ljubičastoj, svilenoj pidžami. Tada je organizirao luksuznu zabavu, no on navodno na njoj nije ni bio, već je domaćin bio njegov sin Cooper.

- Nije tajna da je zadnjih nekoliko godina trpio bol u leđima, no bez obzira na 90 godina života i dalje uživa u životu i sudjeluje u uređivanju časopisa - tvrdi izvor.

No drugi pak dodaju da ne izlazi iz kuće, da je zabranio posjete, a da na spavanje odlazi već u sedam sati navečer. Ako negdje i izađe, prate ga medicinske sestre.

Mediji navode kako je krhko izgledao već u svibnju ove godine. Hefner je nedavno prodao Playboyevu vilu za 100 milijuna dolara. Prije tri godine oženio se za 60 godina mlađu Crystal.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 03:50