LIAM NE GUBI VRIJEME

Ostavio zaručnicu i nakon samo mjesec dana viđen kako ne skida ruke s američke manekenke

Bivši član boy benda One Direction, Liam Payne, prekinuo je sa zaručnicom Mayom Henrym, a sada je viđen s 24-godišnjim modelom

Liam Payne

 Tobias Schwarz/AFP

Bivši član boy benda One Direction, Liam Payne, prekinuo je sa zaručnicom Mayom Henry. U međuvremenu su se pojavile fotografije pjevača s omotanim rukama oko američke manekenke Aliane Mawle, i to četiri godine nakon što se ona pojavila u njegovu spotu "Familiar".

Britanski pjevač i američka manekenka odlučili su otići svatko svojim putem prošloga mjeseca.

Nakon toga su se na Instagram profilu obožavatelja pojavile fotografije pjevača kako grli 24-godišnju Alianu, kao i fotografije na kojima se drže za ruke.

Mlada manekenka prije četiri godine glumila je u pjevačevu spotu "Familiar" na kojem je surađivao s kolumbijskim pjevačem J Balvinom. Unatoč prekidu zaruka, 21-godišnja Henry nazvala je Paynea njenim zaručnikom u komentarima.

- Toliko volim svoje obožavatelje, ali molim vas, prestanite mi slati fotografije moga zaručnika u zagrljaju druge žene. Ovo nisam ja i dovoljno je teško znati da se ovo dogodilo bez da sam vidjela. Dosta je, napisala je na društvenim mrežama.

image

Liam Payne i Maya Henry

Jc Olivera/AFP

Izvor blizak popularnom 28-godišnjem pjevaču komentirao je njezinu izjavu "obmanjujućom i neistinitom".

U intervjuu za People, Payne je nedavno izjavio da su Henry i on prošli kroz mnogo toga u izolaciji za vrijeme pandemije, ali da su uspjeli savladati izazove te da se osjeća 'kao da su s druge strane izašli jači'.

Podsjetimo, Payne je zaprosio Henry u kolovozu 2020. nakon godinu dana veze. Poznavali su se godinama, a prvi puta su zajedno viđeni na 'Meet and greet" događaju kada je makenenka, inače obožavateljica One Directiona, imala 15 godina.

Payne je bio u vezi s 38-godišnjom pjevačicom Cheryl Cole, ali su prekinuli nakon dvije i pol godine veze. Ostali su u prijateljskim odnosima te zajedno odgajaju četverogodišnjega sina Beara, uglavnom držeći njegov život podalje od očiju javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:29