NA STUPU SRAMA

Ostavio ženu zbog 23 godine starije, a za dijete je dao samo 800 dolara iako zarađuje milijune!

Montana Yao je zatražila razvod nakon što je vidjela fotografije supruga s Larsom Pippen, a on ju je on zamolio da ode iz kuće
Larsa Pippen i Malik Beasley
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Supruga NBA zvijezde Malika Besleya nedavno je rekla da je on, otkako je napustio obitelj zbog Larse Pippen (46) , platio samo 800 dolara alimentacije za dijete. Beasleyjeva supruga Montana Yao (23) sada uzvraća udarac jer on ne ispunjava svoje dužnosti. Nakon što je Yao zatražila razvod od Beasleya, odvjetnici su za US weekly rekli da se on ne pridržava svojeg dijela dogovora o plaćanju alimentacije za uzdržavanje djeteta.

U izjavi koju su odvjetnici Montane Yao dali za US weekly, ona tvrdi da je Beasley nju i njihovog sina izbacio iz obiteljske kuće. Nakon toga je platio samo 800 dolara za brigu o sinu, iako godišnje zaradi 15 milijuna. Njezini su odvjetnici rekli i da je ona trenutno smještena kod rođaka dok se ne vrati svojoj karijeri, koju je bila zapostavila kako bi se fokusirala na obitelj, javlja Republicworld.com.

Iako Malik Beasley (24) ima uspješnu karijeru, u medijima se najviše piše o njegovom privatnom životu. Nedavno je snimljen s bivšom suprugom NBA legende Scottieja Pippena, Larsom Pippen, a fotografije na kojima ne skrivaju nježnosti preplavile su društvene mreže. Montana Yao odmah je zatražila razvod nakon što je vidjela te fotografije. Nakon toga ju je on zamolio da napusti njihovu kuću.

Yao je na svojem Instagram profilu zahvalila pratiteljima za svu ljubav i podršku u ovom razdoblju koje je za nju tako teško. Ova 23-godišnja manekenka je rekla da je zajedno sa sinom Makaijem prije deset dana napustila obiteljski dom, a sada je zbunjena. Također tvrdi da od supruga nije dobila niti ispriku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:43