BESRAMNI LUSKUZ

Osvajači Zlatnog globusa dobit će vrećicu vrijednu pola milijuna dolara, evo što je u njoj: ‘Naušnice, kavijar...‘

Famozni gift bag na sljedećoj će dodjeli vrijediti više nego što 97 posto Amerikanaca zaradi u cijeloj godini

Eddie Murphy dobiva Zlatni globus 2023, a ove godine će se uz nagradu dijeliti luksuzni poklon-paket

 Profimedia/

Dobitnici Zlatnog globusa 2024. dobit će puno više od kipića na dodjeli nagrada. Pobjednici će biti nagrađeni s raskošnim poklonom paketom u kojem se nalazi sadržaj vrijednosti više od 500 000 dolara. Toliko novca u godini zaradi 2,9% kućanstava u SAD-u, prema podacima Ureda za popis stanovništva iz 2020.

Dodjelu 81. Zlatnog globusa prenosit će televizija CBS 7. siječnja i svečanost će voditi komičar Jo Koy. Američki magazin koji se bavi luksuznim životom The Robb Report pripremio je 35 ekstravagantnih proizvoda i iskustava. Paket sadrži putovanja i iskustva, proizvode te preparate za ljepotu.

image

Nagrade Zlatni globus izložene tijekom otkrivanja nominacija za 80. dodjelu

Michael Tran/Afp

Iako bi sigurno sve zvijezde voljele dobiti luksuzni poklon, neće svi dobiti poklon koji vrijedi pola milijuna dolara. Naime, pobjednici će dobiti „Ultimativnu darovnu knjigu” koja je vodič s pojedinostima o predmetima i iskustvima koja se nude. Ukupno 83 osobe dobit će bar jedan od ponuđenih posebnih darova. Time žele osigurati da primatelji odaberu ponude koje žele prihvatiti.

Neka od putovanja koja će moći odabrati svaki od dobitnika su dvije noći u Burgundiji u Francuskoj za 2200 dolara, najam luksuzne jahte Celestia Phinisi na pet dana/četiri noći u Indoneziji u vrijednosti 50 000 dolara, petodnevno luksuzno iskustvo na Kajmanskim otocima u Ritz-Carlton Grand Cayman koje uključuje prijevoz i iskustvo na jahti, sve vrijedno 20 000 dolara.

image

Grand Cayman Kajmanski otoci

Ruth Peterkin/Alamy/Alamy/Profimedia/Ruth Peterkin/alamy/alamy/profimedia

Od proizvoda ističe se skupi kavijar brenda Caviar Russe u vrijednosti 545 dolara koji može odabrati svaki od dobitnika. Potom će jedan dobitnik moći odabrati kao poklon šest boca najskupljeg vina na svijetu Liber Pater koje vrijede 193 500 dolara.

Različiti proizvodi za njegu kože u paketu vrijede preko 4000 dolara. Neki od njih su noćni balzam La Prairie Prue Gold Radiance u vrijednosti od 1100 dolara koje će dobiti 40 primatelja i Byroe serum za područje oko očiju s tartufima koji vrijedi 114 USD i mogu ga odabrati svi dobitnici nagrade.

Među poklonima ističe se i par smaragdnih naušnica brenda Coomi x Muzo u vrijednosti od 69 000 dolara, ali i upaljač Le Grand Dupont u vrijednosti od 1595 dolara koji će primiti 10 dobitnika.

Luksuzni magazin koji je pripremao ovaj poklon paket dat će velikodušnu donaciju zakladi Zlatnog globosa kako bi podržali organizacije koje uključuju umjetnost, obrazovanje, novinarstvo i humanitarne projekte. Također, magazin će na aukciji prodavati određeni broj torbi kako bi skupio sredstva za organizaciju Zlatnog globusa.

„Robb Report je uzbuđen što će se udružiti sa Zlatnim globusom kako bi stvorio jedinstveno iskustvo darivanja slaveći i prepoznajući pobjednike 81. dodjele Zlatnih globusa”, kazao je Luke Bahrenburg, predsjednik Robb Reporta i voditelj luksuznih prodaja u Penske Media Company, stoji u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 21:12