7 MILIJUNA $ ŠTETE

Osvanule nove šokantne snimke iz zraka: Od luksuzne vile slavne manekenke nije ostalo gotovo ništa...

Uništena vila Care Delevingne vrijedila je 7 milijuna dolara, a na kraju ju je progutao požar zbog problema s električnim instalacijama

Cara Delevingne

 Courtesy Stella Mccartney/mega/The Mega Agency/Profimedia/Courtesy Stella Mccartney/mega/the Mega Agency/profimedia

Nakon što je sedam milijuna dolara vrijedna luksuzna vila engleske manekenke i glumice Care Delevingne (35) izgojela u Los Angelesu u Kaliforniji zbog poara koji je izbio negdje u stražnjem dijelu vile, objavljena je šokantna šteta na spomenutom imanju.

Fotografije iz zraka pokazuju 7 milijuna dolara vrijednu imovinu pretvorenu u hrpu pepela nakon požara za koji se vjeruje da je izazvan zbog kvara sa strujom.

Cara Delevingne, koja trenutno boravi u Londonu gdje nastupa u Cabaretu, bojala se da su njezine voljene mačke stradale u požaru, no kasnije je saznala da su spašene. Vatra je uništila veći dio krova luksuzne vile, a kuhinja i spavaće sobe sada se mogu vidjeti iz zraka.

image

Vila CAre Delevingne koja je stradala u požaru

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Samo nekoliko dana nakon požara, Carini roditelji otkrili su uzrok požara. Njezin otac rekao je da je stvar u električnim instalacijama, a njezina majka dodala je da joj je kći ‘shrvana‘. Otac je također spomenuo da je ‘nešto palo na dalekovod‘ po ‘vrlo vjetrovitom‘ vremenu karakterističnom za to područje.

"Cara je shrvana. Cijeli njezin život bio je u toj kući. Sagradila je i napravila sve sama. Izgubila je sve", rekla je njezina majka.

image

Vila CAre Delevingne koja je stradala u požaru

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Kasnije se i sama manekenka oglasila na društvenim mrežama. "Srce mi je danas slomljeno. Ne mogu vjerovati. Život se može promijeniti u tren oka. Zato cijenite ono što imate", poručila je u sada već nestaloj objavi s Instagram storyja. Razveselilo ju je kad je čula da su joj vatrogasci spasili voljene kućne ljubimce te da su živi.

Naime, u vrijeme incidenta, i njezine mačke i još jedan stanar bili su u vili, a osobi je navodno pružena pomoć zbog udisanja velike količine dima. Ukupno 94 vatrogasca gotovo dva sata borila su se s požarom koji je buknuo u njezinoj vili. TMZ je izvijestio kako je jedan od vatrogasaca pao s ljestvi dok je pokušavao ugasiti požar te se ozlijedio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 11:46