SIMBOLIČNI STIHOVI

Osveta se pjeva hladna: Shakira i Miley iskoristile nove hitove da bi ‘obrisale pod‘ bivšim partnerima

Shakira je opjevala Gerarda Piquea koji ju je ostavio zbog mlađe, a Miley je na svoj način ‘čestitala‘ rođendan Liamu Hemsworthu

Miley Cyrus i Shakira

 Profimedia/AFP

U modi su novi hitovi inspirirani bivšim ljubavima. Bivši su na oprezu, a kako se osjećaju Gerard Pique kojeg je Shakira opjevala u svojoj novoj pjesmi i Liam Hemsworth kojem je rođendan na svoj način ‘čestitala‘ Miley Cyrus, teško je i zamisliti.

Doduše, Pique je na svom službenom Twitter profilu objavio par emojija koji predstavljaju cirkus, a pratitelji na to gledaju kao na njegov komentar na novu pjesmu njegove bivše žene. No, što mu to vrijedi kad je njegova mama već ‘lajkala‘ pjesmu u kojoj Shakira blati njezinog sina. I ne samo ona. Jer, skladba u kojoj pjevačica progovara o Piqueovoj prevari u dva je dana na YouTubeu prikupila preko 86 milijuna pregleda, a prva 24 sata poslušana je 63 milijuna puta čime je oborila rekord kao najslušanija latinoamerička pjesma na YouTubeu u tom periodu.

image

Shakira

Adria Puig/Anadolu Agency Via Afp

- Ostavio si me kao susjedu svekrvi, s novinarima pred vratima i dugom u riznici. Mislio si da ćeš me povrijediti, ali učinio si me još jačom. Žene ne plaču, žene naplaćuju - poručuje Shakira u novoj pjesmi bivšem suprugu i dodaje:

- Baby, želim ti sve najbolje s mojom zamjenom, ne znam što ti se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, zamijenio si Rolex za Casio - pjeva pjevačica koja je s nogometašem s kojim ima dvoje djece prekinula lani, nakon deset godina ljubavi.

Što se njene kolegice Miley Cyrus tiče, ona je svoj novi hit ‘Flowers‘ objavila 13. siječnja na rođendan svog bivšeg supruga, glumca Liama Hemswortha, a u pjesmi govori o njihovom propalom odnosu.

image

Miley Cyrus

Vevo/Planet/Profimedia

- Bili smo dobri, bili smo zlatni, san koji se ne može prodati. Bili smo u pravu, dok nismo. Sagradili smo dom, gledali kako gori - pjeva Miley i nastavlja:

- Počela sam plakati. Ali onda sam se sjetila. Mogu si kupiti cvijeće. Napisati svoje ime u pijesku, razgovarati sama sa sobom satima, govoriti stvari koje ne razumiješ. Mogu voljeti sebe bolje nego ti - kaže u pjesmi Miley koja je obožavateljima predstavila i modni spot za ‘Flowers‘ koji je već prvog dana došao u trending na YouTubeu i u Hrvatskoj.

Podsjetimo, Miley i Liam upoznali su se 2008. godine kada su glumili u filmu ‘Posljednja pjesma‘ i zaljubili. Veza je bila duga i imala poprilične uspone i padove: par se zaručio 2012., ali su prekinuli sljedeće godine, pa se pomirili 2015. i konačno vjenčali u prosincu 2018. No brak je trajao manje od godinu dana. Tek nakon što su se razveli, Miley je otkrila kako je s Liamom izgubila nevinost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:14