KONAČNO PROGOVORIO

Otac Britney Spears prekinuo šutnju: ‘Mislite što hoćete. Bez moje pomoći, ona bi danas bila mrtva!‘

Jamieja su optužili da drži svoju kćer u ustanovi za psihički nestabilne osobe protiv njezine volje te da joj oduzima slobodu

Britney Spears i Jamie Spears

Provokativno pozirajući samo u crvenom donjem dijelu bikinija, Britney Spears rekla je prošlog tjedna svojih 41,6 milijuna Instagram pratitelja da se nikada nije osjećala slobodnije. Prošlo je nešto više od godinu dana otkako je pjevačica konačno, nakon 13 godina, oslobođena skrbništva vlastitog oca koji je kontorlirao njen privatni i poslovni život. Iako ne govori često, otac Jamie, ovoga se puta osvrnuo na 13 godina koje su iza njih.

Milijuni obožavatelja pjevačice osudili su njezina oca, a pokret #FreeBritney, koji se pojavio na internetu dobio je podršku i slavnih osoba poput Madonne, Paris Hilton i Miley Cyrus. Jamieja su optužili da drži svoju kćer u ustanovi za psihički nestabilne osobe protiv njezine volje te da joj oduzima slobodu u svakom aspektu života.

Jamie je komentirajući kampanju, kao i svaki puta prije toga, bio škrt na riječima i nije previše iznosio detalje. Odbacio je sve tvrdnje koje je kampanja iznosila u javnost i osobe koje podržavaju kampanju nazvao teoretičarima zavjere.

Tvrdi da je spasio kćer

U intervjuu za The Mail on Sunday, svom prvom nakon više od desetljeća, 70-godišnjak je odlučio govoriti iskrenije kako bi obranio sebe i sudski nalog, tvrdeći da je to jedini razlog zašto je njegova kći danas živa.

Bila je to, tvrdi, nužna intervencija koja ne samo da je spasila Britney iz njezinih najmračnijih dana, već i njezinu krhku vezu s djecom, Prestonom (17) i Jaydenom (16), koje ima s bivšim suprugom. Bila su to teška vremena, priznaje Jamie, upozoravajući da ne želi stvarati prividno lijepu sliku o situaciji koja je iza njih. No odluke su, inzistira, bile ispravne – čak i ako su naštetile odnosu između njega i kćeri.

- Neće se svi složiti sa mnom. Bilo je to vraški teško vrijeme, ali ja svoju kći volim svim srcem i dušom. Pitam se gdje bi danas moja kći bila da nisam tako postupio. Mislite li da bi ona bila živa bez nadzora? Ja znam da ne bi – rekao je Jamie i neprestano slijegao ramenima. Dodao je i kako je sve to bilo važno za zaštitu njegovih unuka.

Kako Jamie danas govori, istina je da se između njega i njegova najstarijeg djeteta stvorila znatna udaljenost, no isticao je da mora paziti što govori kako to ne bi utjecalo na budućnost.

- Ne želim je gurnuti niz rupu ispred koje se trenutno nalazi – komentirao je Jamie biranim riječima njezine objave na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:17