PRIJE JUBILEJA

Otac Meghan Markle završio u bolnici i izgubio govor: ‘Ona je kriva za njegovo stanje!‘

Preživio je težak moždani udar samo nekoliko dana prije odlaska u London kako bi prisustvovao platinastom jubileju kraljice Elizabete

Meghan i Thomas Markle

 AFP/Profimedia

Samo nekoliko dana prije nego što je trebao otići u London kako bi prisustvovao platinastom jubileju kraljice Elizabete, otac Meghan Markle, Thomas Markle (77), preživio je težak moždani udar zbog kojeg je izgubio govor.

Trenutno je na hitnom liječenju u američkoj bolnici, a vijest je potvrdio britanski novinar Dan Wootton, kod kojeg je Thomas trebao idućeg tjedna gostovati u televizijskom specijalu.

"Užasnut sam što vam moram objaviti ovu vijest, samo sedam dana prije nego što mi se Thomas trebao pridružiti u Londonu, u TV specijalu u mojoj emisiji GB News. Trebao je proslaviti kraljičinu 70. godinu na prijestolju i ispuniti svoju davnu želju da posjeti dvorac Windsor. Zbog okrutnog preokreta sudbine, sada neće moći krenuti na put jer se oporavlja u bolnici. Baš kao što je propustio vjenčanje svoje kćeri s vojvodom od Sussexa nakon što je pretrpio srčani udar", rekao je Woottton.

image

Thomas Markle

Fox News/Ferrari/Profimedia/Fox News/Ferrari/Profimedia

"Moj otac se oporavlja u bolnici. Tražimo privatnost za obitelj, zbog njegova zdravlja i dobrobiti. Samo mu treba mir i odmor. Božji blagoslov. Mi se molimo. Samo mu treba malo odmora. Prava je tragedija koliko je bio mučen i kroz što je morao proći zahvaljujući zanemarivanju moje sestre posljednjih nekoliko godina. To je neoprostivo", poručila je Samantha Markle, Meghanina polusestra, u razgovoru s novinarom.

image

Samantha Markle

Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Tmz/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

U međuvremenu, Thomas Markle nedavno je otkrio da se veseli putovanju u Englesku i susretu s članovima kraljevske obitelji.

"Iskazat ću svoje poštovanje kraljici i pobrinut ću se da kraljica shvati da cijela moja obitelj poštuje nju i članove kraljevske obitelji", rekao je Thomas.

Za većinu njegovih zdravstvenih problema, polovica obitelji krivi Meghan. Bijesni su jer Thomas mora sam financirati svoje liječenje s obzirom na to da 'slavna kći to ne želi', kako tvrde.

Podsjetimo, Thomas Markle već neko vrijeme ima problema s visokim krvnim tlakom, 2018. godine doživio je srčani udar koji ga je spriječio da prisustvuje vjenčanju svoje kćeri s britanskim princem Harryjem. Nedugo nakon toga Meghan je prekinula kontakt s njim jer se počeo često pojavljivati u medijima i odavati privatne informacije, a često ju je i javno kritizirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:25