(NE)POZNATO IME

Otac mu je akcijska ikona, a majka je bila dio britanske glumačke dinastije - znate li tko je ova nova zvijezda Hollywooda?

Ovaj 27-godišnji irski glumac glumi u nadolazećem filmu ‘On Our Way‘

Micheal Richardson, 2020.

 Ifc Films/Everett/Profimedia+

Micheál Richardson možda je široj javnosti nepoznato ime, no ovaj mladi glumac spreman je probiti se u Hollywoodu, a u tome mu sigurno neće odmoći njegovi slavni roditelji i uspješna prošlost njegove obitelji.

Prema Daily Mailu, ovaj 27-godišnji irski glumac glumi u nadolazećem filmu "On Our Way" koji je iznenadio svojom dramatičnom i mračnom najavom, a njegova je pojava potaknula brojne priče. Naime, otac ovog perspektivnog mladog glumca je jedan od najpoznatijih svjetskih akcijskih glumaca i ima nevjerojatnu karijeru dugu čak četiri i pol desetljeća, dok je njegova majka glumila u brojnim filmskim naslovima tijekom posljednjih 20 godina, a dolazi iz obitelji koja je zbog svojih glumačkih uspjeha prepoznata u britanskoj javnosti.

image

Micheal Richardson

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Spomenuti je 27-godišnjak sin zvijezde franšize "48 sati" Liam Neeson, a majka mu je talentirana pokojna glumica Natasha Richardson, ujedno i kći glumačke ikone Vanesse Redgrave i redatelja Tonyja Richardsona, dobitnika Oscara. Natasha je također unuka engleskog kazališnog i filmskog glumca, redatelja, menadžera i autora Michaela Redgravea i engleske glumice Rachel Kempson.

Nažalost, preminula je nakon nesreće na satu skijanja u Kanadi u ožujku 2009. godine.

image

Liam Neeson i Micheal Richardson

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/

Mladi je Micheál kršten kao Micheál Neeson, a uz blagoslov oca Liama, promijenio je prezime 2018. godine u čast svoje pokojne majke.

Zanimljivo je da u njegovom nadolazećem filmu glumi i njegova legendarna baka, 86-godišnja Vanessa. Prema dosadašnjim informacijama raznih medija, "On Our Way" je usredotočen na problematičnog mladog redatelja Henryja Richardsona koji se bori s mračnim mislima u svojoj glavi, a sve će oči biti uprte u Richardsona od kojeg se očekuje puno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 13:53