PREMIJER LIGA

Otac nogometaša Rubena Diasa rock zvijezdi razbio lice, završio na hitnoj: ‘Padam na pod, u krvi, skoro bez zubi‘

Ima šavove na gornjoj usni i crne modrice na oba oka, dok je nogometašev otac ostao neozlijeđen

Noel Gallagher

 Avalon/Avalon/Profimedia/Avalon/Avalon/Profimedia

Dok je većina navijača Manchester Cityja uživala u još jednom naslovu Premijer lige, jedan od njihovih najpoznatijih navijača, rock zvijezda Noel Gallagher zaradio je par šavova na licu nakon što se slučajno sudario s ocem nogometaša Rubena Diasa.

Noel je rekao da je bio "preliven krvlju" nekoliko trenutaka nakon što je Manchester City na svom Etihadu s 3:2 pobijedio Aston Villu nakon što je otprilike 15 minuta prije kraja gubio 0:2.

"Ide treći gol, nastaje apsolutna ludnica”, kaže.

"Sjedimo na stadionu, obitelj Rubena Diasa je u loži, nekoliko mjesta gore. Puštam svog 11-godišnjeg sina uokolo kao trofej Premier lige, svi ga podižu, a ja se okrenem i tata od Diasa trči ravno u mene, udara me glavom, padam na pod, sav u krvi", rekao je Noel.

image

Noel Gallagher

Instagram

Dodao je: "Ako ste me danas vidjeli, izgledam kao da sam upravo stigao kući iz 80-ih, s Elland Roada. Izgledam kao da su mi razbili glavu. To je nevjerojatno. Mnogi navijači Cityja pitaju: 'Jesi li dobro? Što se dogodilo?' a ja im kažem: "Nikad nećeš pogoditi'."

Posljednje dvije minute, kaže, ništa nije vidio jer ga je odvezla Hitna pomoć. Ima šavove na gornjoj usni i crne modrice na oba oka. Otac braniča Cityja nije bio ozlijeđen.

"On je veliki medvjed od čovjeka, skoro mi je izbio zube", rekao je Gallagher.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 02:21