POTRESNI DETALJI

Otac srpske pjevačice koja je pala s 24. kata: ‘Saznao sam kako je umrla. Samo s lijekovima mogu podnijeti bol...‘

Otac nastradale pjevačice rekao je srpskim medijima da se on i supruga i dalje jako loše osjećaju i da su na lijekovima

Andrijana Lazić

 /Printscreen/instagram

Srpska pjevačica Andrijana Lazić preminula je u Dubaiju 10. siječnja jer je pala s 24. kata zgrade, a prošlog tjedna održan je sprovod u rodnom selu njezina oca Nebojše.

Na dan sprovoda, objavljene su njezine dvije pjesme "Ubiću te" i "Perverzno", za koje je tekstove napisala pokojna Marina Tucaković, a glazbu i aranžmane Goran Ratković Rale, prenosi Kurir.

Ratković je ispričao da on nije bio za to da se te dvije pjesme objave posthumno, ali da je njezina obitelj nakon tragedije izrazila želju da one budu objavljene kako bi na taj način ostala uspomena na nju.

"Da budem iskren, nisam ni htio niti sam bio za to da sad objavljujemo te pjesme. Njezin mi je otac rekao: ‘Znaš, Rale, vidi da to izađe i da ugleda svjetlost dana, ipak smo napravili to.‘ Nekako mi nije baš ni prilika, ali ja sam morao ispoštovati to što su njezini roditelji tražili. Onda sam došao na ideju da na dan kad bude sahranjena, to bude objavljeno", ispričao je Ratković u emisiji ‘Ekskluzivno‘.

Otac nastradale pjevačice rekao je srpskim medijima da se on i supruga i dalje jako loše osjećaju, da su na lijekovima i injekcijama jer jedino tako mogu podnijeti bol.

"Mislim da je Andrijana pala s terase kad je pokušavala napraviti selfie. Uslijedio je vjerojatno napad astme, pa je tako pala preko ograde. Nemam drugo objašnjenje", rekao je ožalošćeni otac, prenosi Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 11:14