VELIKA TRAGEDIJA

Otac Vidoja Ristovića navodno doživio živčani slom: Tri sata nisu ga mogli odvojiti od sinova tijela

Poznati beogradski antikvar i trgovac umjetninama među prvima je saznao strašnu vijest

Nikolina i Vidoje Ristović

 Damjan Tadić/Cropix

Povjesničar umjetnosti Vidoje Ristović, suprug televizijske voditeljice Nikoline Pišek, u nedjelju je iznenada preminuo u Beogradu u 44. godini. Vijest o njegovoj smrti teško je primio njegov otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof.

Poznati beogradski antikvar i trgovac umjetninama među prvima je saznao strašnu vijest te se odmah uputio na mjesto tragičnog događaja. Kada je vidio sina navodno je doživio živčani slom. Viktor je tri sata grlio svog sina jedinca te da su ga jedva odvojili od njega, piše srpski Kurir.

"Miša Grof je došao nekih desetak minuta nakon što mu je javljeno da mu je sin preminuo. Kad je vidio Vidoja, jako mu je bilo teško, u trenutku se slomio. Potresna scena. U međuvremenu je došla i Hitna pomoć koja je samo mogla konstatirati smrt tako da nisu ni pokušali reanimaciju. Ljudi iz Hitne pokušali su ga smiriti i pomoći mu da dođe sebi, no uzalud. Čak tri sata nisu ga mogli odvojiti od tijela. Sve vrijeme ga je mazio, ljubio i plakao na sav glas. Nakon što su odveli tijelo njegova sina, Miša je otišao u svoj stan", rekao je izvor, dodavši da je u stanu ponovno doživio živčani slom.

"Tek kad se vratio u stan sve ga je stiglo. Tada je opet doživio živčani slom. Zaključao se u svoju sobu i ni s kim nije htio razgovarati. Nije htio ništa jesti ni piti i isključio je telefon. Svi su se jako zabrinuli za njega", dodao je izvor.

Kad je malo došao sebi, navodno je otišao do stana svog sina na Vračaru, gdje je došao ubrzo nakon što je njegova snaha Nikolina stigla iz Zagreba.

"Užasno sam, kako mogu biti? U šoku sam”, jedva je izustio Miša Grof novinarima Kurira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:02